Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
På kryss og ters
Språk
Bokmål Nynorsk
Format

Heftet

Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
På lager - sendes nå
619,-

På kryss og ters
Musikk fordypning 1

På kryss og ters er en lærebok i Musikk fordypning 1. Den inneholder alle komponentene i faget med vekt på komponering, gehørtrening, lytting og formidling.

Boka gir oversikter over akkorder, harmonisering, melodikomponering, analysemetoder, instrumentasjon og annen teori. Forfatterne legger vekt på sammenhengen mellom lytting/hørelære og teori, samtidig som de utdyper de enkelte disiplinene med ulike typer sats og komponering.

Formidlingsdelen inneholder mange prosjektoppgaver som dekker alle mål i faget. Oppgavene kan brukes helt eller delvis, gjerne på fagdager eller som fordypningsemne.

Boka er egnet for selvstudium, men den gir også mange forslag til undervisningsopplegg. Den fokuserer på praktisk tilrettelegging av stoff til undervisningen, men overlater det meste av undervisningsmetodikken til læreren. Læringsstoffet blir knyttet til musikkeksempler innenfor alle sjangre. Alt stoff blir belyst med eksempler og små og store arbeidsoppgaver.

Randi Dugstad har utdanning fra Trondheim og Ungarn, med fordypning i gehørtrening, dirigering og klassisk gitar. Hun har lang undervisningspraksis i videregående skole, konservatorium og universitet og har erfaring som kordirigent for flere kor.

Geir Brede Hagerup har utdanning fra Trondheim, Bergen og Praha og har lang undervisningspraksis i videregående skole, ved konservatorium og universitet. Han har også erfaring som utøvende pianist og arrangør og i kordireksjon, musikkadministrasjon og musikkanmeldelser.

Martin Smidt har utdanning fra Trondheim med fordypning i rytmeforskning og arrangering/komponering. Han underviser i videregående skole og har undervist i musikk fagdidaktikk ved NTNU. Han arbeider også som komponist med hovedvekt på teatermusikk og som slagverker i spennet fra jazz og pop/rock (Dadafon) til tidligmusikk (Billuca Ensemble).

Forfattere:
ISBN:
9788245008975
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
360
På kryss og ters