Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Språk
Bokmål
Format

Heftet

Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
På lager - sendes nå
499,-

På godt norsk
Klarspråk i jussen

Klarspråk handler om hvordan man skriver forståelige og brukervennlige tekster, og er et tema som engasjerer mange. Men hva er egentlig klarspråk, og hvorfor er det så viktig for jurister? På godt norsk: Klarspråk i jussen er ei praktisk innføringsbok for deg som vil lære å skrive klare og overbevisende juridiske tekster.

Boka inneholder en rekke praktiske tips om hva du kan gjøre for å forbedre språket ditt og dermed bli mer overbevisende når du argumenterer. Du finner blant annet råd om formuleringer, ordvalg og grammatikk, men boka tar også for seg bredere tema slik som avsnittsbruk og oppbygning av argumenter.

Boka er særlig tiltenkt jusstudenter, men den vil også være nyttig for ansatte i forvaltningen og andre med eller uten juridisk utdannelse.

Emilie Marie Weiseth er utdannet jurist fra Universitetet i Bergen og LL.M. fra Lancaster University. Som arbeidsgruppeleder ved Universitetet i Bergen har hun undervist førsteårsstudenter, og hun har arbeidet for Statsforvalteren og som utreder i lagmannsretten. Hun er også artikkelforfatter for Lille norske leksikon.
Forfattere:
ISBN:
9788245043747
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
272
På godt norsk