Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Språk
Bokmål
Format

Heftet

Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
På lager - sendes nå
299,-

Oppgavesamling i forretningsjus

Innen forretningsjus er det en rekke lover, forskrifter og avtaler som regulerer rettsområdet. Denne boken inneholder oppgaver som vil hjelpe deg med å forstå disse lovene og rettsområdet generelt. 

Boken er et uunnværlig hjelpemiddel for alle som studerer forretningsjus ved universitet eller høyskole. Den vil også være et praktisk verktøy for enhver som behandler spørsmål innenfor området.

Bokens redaktører, Kjell Ove Ernes og Patrick Neumann, har bred erfaring fra undervisning i forretningsjus på universitet og høyskoler. 

Kjell Ove Ernes har mastergrad i rettsvitenskap fra Universitetet i Oslo og er advokat. Han er dosent i jus og ledelse ved Høyskolen Kristiania, og underviser i kontraktsrett ved Universitetet i Tromsø. Ernes holder også kurs og foredrag for fagforeninger og arbeidsgivere.

Patrick Neumann har mastergrad i rettsvitenskap fra Universitetet i Oslo og jobber som advokat i et industri- og entreprenørforetak. Han har tidligere jobbet som dommerfullmektig og advokat i advokatfirma. Neumann er emneansvarlig og foreleser i en rekke juridiske emner innen forretningsjus, kontraktsrett, eiendomsrett og bygge- og entrepriserett.
Forfattere:
ISBN:
9788245038477
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
144
Oppgavesamling i forretningsjus