Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Språk
Bokmål
Format

Heftet

Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
På lager - sendes nå
399,-

Om følelsene

Hva er følelser? Hva betyr det når vi blir glade, triste, sinte eller har angst? Denne boken gir en moderne innføring i følelsene med utgangspunkt i at en følelse alltid har en mening, og at nøkkelen til å forstå følelsen er denne meningsdimensjonen. 

Følelsene handler om vår identitet, vårt forhold til oss selv og til verden, og de uttrykker hvilke verdier vi har. En følelse sier alltid sannheten om den som har følelsen, og den gir en innsikt som vi ikke kan få på annen måte. 

Om følelsene vil være en hjelp til å forstå egne og andres følelser, og gir et godt grunnlag for alle som i sine fag og sin profesjonelle praksis må forholde seg til følelser. 


Hans Herlof Grelland er master i filosofi og professor em. i kvantekjemi ved Universitetet i Agder. Han har i mange år undervist i temaer på grenseområdet mellom filosofi og psykologi. Han har flere internasjonale publikasjoner innen feltene fenomenologisk filosofi, vitenskapsteori og teoretisk fysikk og har skrevet flere bøker, blant annet Tausheten og øyeblikket. Grelland har også mange års praktisk erfaring fra kommunikasjonsgrupper, sjelesorggrupper og personlig veiledning.

Forfattere:
ISBN:
9788245023237
Utgitt:
Utgave:
1
Om følelsene