Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Om å påvirke
Språk
Bokmål
Format

E-bok

Heftet

E-bok i salg / nedlastbar / les info først
469,-

Om å påvirke

Om å påvirke handler om hvordan aktører i arbeids- og organisasjonslivet kan arbeide bevisst, planmessig og langsiktig for å nå sine mål gjennom strategisk bruk av påvirkningsprosesser.
Boken belyser i korte trekk:
1. Hvordan mennesker påvirker og påvirkes av hverandre
2. Hvordan påvirkningskreftene virker, selv om vi ikke har planlagt det
3. Hvordan påvirkningsprosesser kan struktureres etter en metode
4. Hvordan etisk bruk av påvirkning kan skape ekstraordinære resultater

Om å påvirke formidler kunnskap fra en rekke fagområder og inneholder praktiske eksempler fra norske virksomheter. Forfatteren presenterer en metode for å utvikle påvirkningsstrategier og et etisk rammeverk til hjelp for å vurdere hva som er rett å gjøre i ulike situasjoner. Til sammen vil kunnskapen, etikken og metoden hjelpe deg med å få større gjennomslagskraft og øke sannsynligheten for at du når dine mål.

Boken egner seg meget godt som grunnbok på høyskolestudier innen ledelse, organisasjon, markedsføring, salg, innkjøp, strategi, HR og personalledelse. Den egner seg også godt til etter- og videreutdanning og som grunnbok på kurs og seminarer i arbeidslivet.

Olav Johansen er utdannet cand.paed. fra Universitetet i Oslo med spesialisering i undervisning og ledelse. Han har i flere år arbeidet med å hjelpe ledere, tillitsvalgte, team og organisasjoner med påvirkningsprosesser. Han er til daglig høyskolelektor ved Høyskolen Kristiania og leder av Senter for erfaringsbasert ledelse. Johansen underviser i forhandling og påvirkning ved flere høyskoler og holder foredrag og seminarer i arbeidslivet

Forfattere:
ISBN:
9788245022551
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
175
Om å påvirke