Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Odyssevs
Språk
Bokmål
Format

Innbundet

Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
På lager - sendes nå
799,-

Odyssevs

Hva kan du lære av Odyssevs? En god bok sier noe om deg som menneske. Den sier også noe om deg som leder, kollega, partner eller venn. Utgangspunktet er en av verdens beste bøker, Odysseen, og klassikeren har noe fundamentalt å si deg. Det første ordet holder lenge nok: Mennesket. Denne boken tar deg med på en reise i deg selv med Homers klassiker som guide.

Psykologi møter filosofi og bryner seg på tidenes råeste fortelling. Odyssevs reise inneholder dype innsikter som opplyser begge fagene. Det har Homers fortelling gjort i århundrer.  Odyssevs navigerer for å nå sitt mål: å komme hjem etter Troja-krigen. Samtidig strekker han seg mot nye oppdagelser: Kirke, kykloper, og sirenene. Alt skal tas inn for å nå en bedre verden. Odyssevs er essensen av et menneske som søker rett fram, men samtidig langt nok utenfor til å vinne seg selv og sin framtid. Nesten som en advarsel om at tar du for mange kurs om verktøykasser og ferdighetstrening, så er du dømt til å gå under.

Odyssevs er en annerledes bok som retter et tverrfaglig blikk på  mennesket og fortellinger om mennesket. Fagfolk, studenter, ledere og medarbeidere vil ha stor glede av denne boken som går grundig inn på fagområder som psykologi, filosofi, (litteratur)historie og ledelse. Vi tror også bokens praktfulle helsidebilder vil appellere til kunst- og fotointeresserte.

Steinar Bjartveit er utdannet psykolog og har drevet med leder- og organisasjonsutvikling i mange år, nå som konsulent og partner i Keiron, som er kjent for sine kurs og seminarer der klassiske og historiske perspektiver kombineres med moderne ledelsesteorier. Bjartveit foreleser også på Master of Management-programmer ved Handelshøyskolen BI.

Forfattere:
ISBN:
9788245020939
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
232
Odyssevs