Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Norskspillet pakke a 8 kortstokker
Språk
Flerspråklig
Format

Pakke

På lager - sendes nå
369,-
inkl. mva

Norskspillet pakke a 8 kortstokker
Norskspillet

«Norskspillet» er et ordforklaringsspill, til bruk i norskundervisningen. 
Spillet spilles fortrinnsvis i grupper på fire, hvor to og to er på lag. Man kan være flere på et lag dersom det ikke går opp. 

Hver spillgruppe får utdelt en bunke med kort fra «norskspillet». Poenget er å forklare så mange som mulig av de norskfaglige ordene/begrepene for makkeren (uten å nevne ordet, selvfølgelig) før ett minutt har gått. Makkeren skal prøve å gjette hvilke ord som sies, og får ett poeng for hvert riktige svar. Hvis man ikke kan et ord, hopper man over det. Det avtales på forhånd om det gir minuspoeng.

Dette er et spill som kan bidra til at elevene: 
-får øvd på faguttrykk og fagstoff knyttet til norskfaget 
-forbedrer sine muntlige ferdigheter og får øve på å snakke fag i en ufarlig setting. 
-får et morsomt avbrekk i undervisningen, som likevel er faglig.


Spillet passer for alle trinn i ungdomsskolen og videregående opplæring. Spillet kan tilpasses ulike nivåer, ved at hvert kort inneholder tre vanskelighetsgrader: Grønt (grunnleggende) Gult (middels) rødt (vanskelig). 

Du kan derfor si til elevene at de skal «kun ta de grønne ordene» eller «ta grønn + gul». Til f.eks. VG3 SF kan man si «ta kun rød». -Men de kan også ta alle, det er mye trening og mestringsfølelse i å forklare enklere ting også!

Spillet er en samleutgave for bokmål og nynorsk. Ordene som er ulike på bokmål og nynorsk, vil ha begge varianter på kortet.  

Spillet selges sett på 8 spill.
Forfattere:
ISBN:
9788211043313
Utgitt:
Utgave:
1
Norskspillet pakke a 8 kortstokker