Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Norsk på nytt
Forfattere:
ISBN:
9788211012296
Utgitt:
Utgave:
1
Norsk på nytt

Norsk på nytt

Norsk på nytt er et nettbasert og interaktivt kurs i norsk for elever som tar innledende grunnkurs i videregående skole.

Kurset består av to deler:
Kurs 1: norsk og samfunnskunnskap Kurset tar for seg samfunnsfaglige temaer, som det offentlige Norge, livsstil, massemedier, reklame og arbeidsliv. Med temaene følger oppgaver i innholdsforståelse, grammatikk, ordlære, rettskriving m.m. Kurs 1 foreligger på bokmål og nynorsk.
Kurs 2: skjønnlitterære tekster Kurset presenterer enkle skjønnlitterære tekster i ulike sjangrer med emner fra K-06 Vg1. Elevene vil også arbeide med oppgaver i innholdsforståelse, grammatikk, ordlære, rettskriving m.m.

Kurset gir store muligheter for individuell tilrettelegging. Alle leksjoner har lydfølge. Vanskelige ord og uttrykk er forklart, og det er enkelt å ta i bruk digitale ordbøker og oppslagsverk. I tillegg til lærestoffet tilbys mange kommunikasjonsverktøy, bl.a. blogg og talepost. Ved å arbeide med Norsk på nytt øker elevene sin digitale kompetanse, og mange vil også på denne måten få mer motivasjon til å arbeide med faget.

For mer informasjon og pristilbud, ta kontakt med:
Håkon Fanebust
e-post: hakon.fanebust@fagbokforlaget.no
tlf: 55 38 66 56 | mobil: 975 56 656
Format
Språk
På lager - sendes nå
Antall
959,-
inkl. mva