Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Norsk for fagskolen, e-bok
Språk
Bokmål
Format

E-bok

E-bok i salg / nedlastbar / les info først
419,-

Norsk for fagskolen, e-bok

Norsk for fagskolen er beregnet på undervisning i norskdelen av kommunikasjonsfaget i fagskolen. Boka er tilpasset fagskolens studenter og forholdene i dagens arbeidsliv. Den nye utgaven er utvidet og dekker også nye emner i læreplanen. 
Norsk for fagskolen har en praktisk og konkret tilnærming til emnene i læreplanen, og det er lagt vekt på å eksemplifisere fagstoffet i størst mulig grad. Det er oppgaver til alle kapitlene, og bak i boka er det en oppslagsdel med oversikt over ordklasser, tegnsetting, skriveregler m.m.

På nettsiden http://norskforfagskolen.fagbokforlaget.no. finnes også digitale ressurser med en rekke interaktive oppgaver.

Marion Federl er adjunkt med lang undervisningserfaring fra videregående skole. Hun har utgitt flere lærebøker i norsk, og hun har vært fagredaktør for norskfaget ved NDLA.

Arve Hoel er cand.philol. og lektor med undervisningserfaring fra videregående skole, fagskole og høyskole siden 1977. Han har undervist i norsk og engelsk kommunikasjon ved Fagskolen i Ålesund siden 1995.
Forfattere:
ISBN:
9788245039528
Utgitt:
Utgave:
3
Sider:
333
Norsk for fagskolen, e-bok