Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Norsk for deg: Grammatikkoppgaver, e-bok
Språk
Bokmål
Format

E-bok

Heftet

E-bok i salg / nedlastbar / les info først
399,-

Norsk for deg: Grammatikkoppgaver, e-bok
Nivå B2

Norsk for deg: Grammatikkoppgaver inneholder et mangfold av grammatikkoppgaver på B2-nivå. Boka er til stor hjelp for de som vil bli tryggere i bruken av det norske språket. Den passer for norskstudenter som skal ta bergenstesten eller Norskprøven på B2–C1-nivå, og for alle som studerer norsk som fremmedspråk/andrespråk på høyere nivå. 

Skal man bli en tryggere språkbruker, må man jobbe med de grammatikalske byggesteinene på en systematisk måte. Hvert kapittel i første del av boka er konsentrert om ett bestemt grammatikalsk emne: substantiv, adjektiv, verb, verbtider osv. Boka har en naturlig progresjon, med gradvis økende vanskelighetsgrad. Den tydelige strukturen gjør det lett for studenten å oppdage sine svakheter og styrker, og boka tilbyr et rikelig utvalg av oppgaver som hjelper studenten til å bli sikrere i sin språkbruk. Utover i boka blandes emnene, slik at man jobber med mange ulike grammatikalske temaer samtidig. 

Ord og uttrykk står også sentralt i denne boka. I alle kapitlene er en rekke ord og uttrykk uthevet i fet skrift, og disse er forklart i vokabularlister bak i boka. Slik kan man fokusere på innlæring av nye ord og uttrykk parallelt med at man arbeider med grammatikk. 

Nettkurs: I tillegg til at boka er egnet for selvstudier og bruk i fysisk klasserom, kan man jobbe med boka via et nettkurs. Kurset organiseres av bokas forfatter, og inneholder en rekke undervisningstimer, lydfiler, digitale oppgaver m.m.

Norskfordeg.no: På denne nettsiden kan du finne all nødvendig informasjon om denne læreboka, og om de andre lærebøkene i norsk fra samme forfatter.

Forfattere:
ISBN:
9788245041323
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
348
Norsk for deg: Grammatikkoppgaver, e-bok