Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Språk
Bokmål
Format

Heftet

Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
På lager - sendes nå
259,-

Mikroøkonomi
ABC på 1-2-3. Oppgaver og løsningsforslag

Det å løse oppgaver er en fin måte å lære på. I denne boken finner du oppgaver og utfyllende løsningsforslag til læreboken Mikroøkonomi. En abc på 1-2-3. Det er fire oppgaver til hvert av bokens 12 kapitler, og du vil bli utfordret til å regne deg frem til riktig svar, til å illustrere teorien ved hjelp av figurer, og til gode verbale begrunnelser. 

Ofte er oppgavene en vri på eksempler gitt i hovedboken. Du skal altså tenke litt utenfor boksen, og på denne måten vil du bli testet ikke bare på tekniske ferdigheter, men også på forståelsen. 
Gjør oppgavene til hvert kapittel før du går videre til neste kapittel. Når du har kontroll på alle oppgavene i boken, så er du også godt forberedt til eksamen.

Kjetil Bjorvatn er professor i samfunnsøkonomi ved Norges Handelshøyskole, hvor han også tok sin doktorgrad i 1996. Hans forskningsinteresser ligger innenfor utviklingsøkonomi og adferdsøkonomi, og han har en omfattende publikasjonsliste i internasjonale tidsskrifter på disse områdene. Bjorvatn har vunnet flere priser for sin undervisning, blant annet studentenes foreleserpris, Bronsesvampen, for sitt bachelorkurs i mikroøkonomi, senest våren 2020. 
Forfattere:
ISBN:
9788245035049
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
100
Mikroøkonomi