Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Mikroøkonomi, e-bok
Språk
Bokmål
Format

E-bok

E-bok i salg / nedlastbar / les info først
539,-

Mikroøkonomi, e-bok
ABC på 1-2-3

Det finnes mange lærebøker i mikroøkonomi på markedet. Men det finnes ingen mikroøkonomibok som forteller en historie, og som til og med har et snev av romantikk – kanskje til og med med en lykkelig slutt …?
Før nå.
Det første du vil legge merke til når du blar i denne boken, er at den har et persongalleri. Tegningene, situasjonene og dialogene er ment å gi liv til teksten og skape en nærhet til teorien, som i en mer tradisjonell lærebok kan oppfattes som nokså tørr og abstrakt.

Mikroøkonomi. En abc på 1-2-3 dekker de mest sentrale teoriene innenfor faget på en lettlest måte, uten å kompromisse med den faglige metoden. Boken inneholder 12 kapitler, med flervalgsoppgaver til hvert kapittel, som fungerer som sjekkpunkter på at du har forstått det du har lest. Det er også utarbeidet en egen oppgavebok med utførlige løsningsforslag. 

Mikroøkonomi er grunnlaget for all økonomisk teori. Teorien gir deg verktøyet som du trenger for å analysere økonomiske problemstillinger av relevans for enkeltpersoner, bedrifter og myndigheter. Læreboken gir deg den kunnskapen du trenger på bachelornivå, og helt sikkert en inspirasjon til å lære mer. Den er derfor et godt faglig utgangspunkt for mer avanserte og spesialiserte kurs innenfor økonomi.

Kjetil Bjorvatn er professor i samfunnsøkonomi ved Norges Handelshøyskole, hvor han også tok sin doktorgrad i 1996. Hans forskningsinteresser ligger innenfor utviklingsøkonomi og adferdsøkonomi, og han har en omfattende publikasjonsliste i internasjonale tidsskrifter på disse områdene. Bjorvatn har vunnet flere priser for sin undervisning, blant annet studentenes foreleserpris, Bronsesvampen, for sitt bachelorkurs i mikroøkonomi, senest våren 2020. 
Forfattere:
ISBN:
9788245039733
Utgitt:
Utgave:
1
Mikroøkonomi, e-bok