Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Språk
Bokmål Nynorsk
Format

Digital ressurs

12 md. abonnement

Digital ressurs i salg
729,-
inkl. mva

Migranorsk Alfa nettressurs BM
Alfabetiseringsverk for voksne og ungdom

Migranorsk alfa er et unikt læreverk for grunnleggende lese- og skrivetrening for unge og voksne innvandrere. Verket er velegnet for bruk i sammensatte klasser. Det inneholder digitale oppgaver på flere nivåer, fra bildeoppgaver uten skrift, til alfabetiseringsoppgaver og oppgaver for de som allerede er lese- og skrivekyndige. Migranorsk alfa følger kompetansemålene i grunnopplæring i lesing og skriving etter Læreplan i norsk for voksne innvandrere (2021). Verket passer også for ungdommer i innføringsklasser.

Migranorsk alfa Digitalt kurs er et heldigitalt læremiddel. Deltakerne inviteres inn i læringsprosessen gjennom en hverdagsbasert dramaserie med 14 episoder. Bruken av filmer tilbyr en unik mulighet for mediering og samhandling i det moderne klasserommet.

Til hver episode hører det til et stort antall interaktive lese- og skriveoppgaver på ulike nivåer. Det er også forslag til muntlige oppgaver klassen kan jobbe med uavhengig av lese- og skriveferdigheter. Ressursen er nivådelt og har oppgaver fra helt grunnleggende alfabetiseringsoppgaver til mer omfattende lese- og skriveoppgaver. Den har i tillegg ordinnlæringsoppgaver som ikke krever leseferdigheter av deltakeren. Den digitale ressursen inneholder også en omfattende lærerveiledning med metodiske tips og støtte til undervisningen. Se mer på migranorsk.no
Forfattere:
ISBN:
9788211043085
Utgitt:
Utgave:
1
Verk:
Migranorsk
Migranorsk Alfa nettressurs BM