Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Migranorsk Alfa nettressurs BM (2021)
Forfattere:
ISBN:
9788211043085
Utgitt:
Utgave:
1
Verk:
Migranorsk
Migranorsk Alfa nettressurs BM (2021)

Migranorsk Alfa nettressurs BM (2021)
Alfabetiseringsverk for voksne og ungdom

Migranorsk alfa er et unikt læreverk for grunnleggende lese- og skrivetrening for unge og voksne innvandrere. Verket er velegnet for bruk i sammensatte klasser. Det inneholder digitale oppgaver på flere nivåer, fra bildeoppgaver uten skrift, til alfabetiseringsoppgaver og oppgaver for de som allerede er lese- og skrivekyndige. Migranorsk alfa følger kompetansemålene i grunnopplæring i lesing og skriving etter Læreplan i norsk for voksne innvandrere (2021). Verket passer også for ungdommer i innføringsklasser.

Migranorsk alfa Digitalt kurs (kommer vinteren 2021) er et heldigitalt læremiddel. Deltakerne inviteres inn i læringsprosessen gjennom en hverdagsbasert dramaserie med 14 episoder. Bruken av filmer tilbyr en unik mulighet for mediering og samhandling i det moderne klasserommet.

Til hver episode hører det til et stort antall interaktive lese- og skriveoppgaver på ulike nivåer. Det er også forslag til muntlige oppgaver klassen kan jobbe med uavhengig av lese- og skriveferdigheter. Ressursen er nivådelt og har oppgaver fra helt grunnleggende alfabetiseringsoppgaver til mer omfattende lese- og skriveoppgaver. Den har i tillegg ordinnlæringsoppgaver som ikke krever leseferdigheter av deltakeren. Den digitale ressursen inneholder også en omfattende lærerveiledning med metodiske tips og støtte til undervisningen. Se mer på migranorsk.no
Format
Språk
Digital ressurs i salg
Antall
624,-
inkl. mva

Bøker i samme serie