Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Språk
Bokmål
Format

E-bok

Heftet

Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
På lager - sendes nå
599,-

Mentoring
Lærende allianser

Boken beskriver hva god mentoring er, hva som kreves for at samarbeidet mellom adept og mentor skal fungere, og hvordan gjennomføre mentoringprogrammer. Boken bygger på forskning, teori og praktisk erfaring. Ikke minst vises det til caser og historier for å tydeliggjøre hva mentoring knyttet til ledelses- og organisasjonsutvikling handler om.

Boken er av interesse for alle som er opptatt av mentoring, ledelses- og organisasjonsutvikling, eller som ønsker å utvikle seg i sin jobb- eller lederrolle.

Jennybeth Ekeland har siden 1999 arbeidet med mentoring i privat næringsliv, offentlig forvaltning og frivillig virksomhet. I tillegg har hun mer enn 30 års erfaring innen ledelse- og organisasjonsutvikling, som preger hennes tilnærming til mentoring. I årene 1987 til 2019 arbeidet hun i AFF ved Norges Handelshøyskole, og har siden vært nettverkskonsulent i AFF og selvstendig næringsdrivende. Hun er utdannet cand.paed. fra UiO, og har leder- og styreerfaring. I tillegg har hun 2-årig videreutdanning som organisasjonskonsulent fra The Tavistock Institute of Human Relations og utdannelse innen gestaltveiledning. 

Forfattere:
ISBN:
9788245049510
Utgitt:
Utgave:
2
Sider:
302
Mentoring