Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Menneskesinnet 1
Forfattere:
ISBN:
9788211043245
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
400
Verk:
Menneskesinnet
Trinn:
VG2
Menneskesinnet 1

Menneskesinnet 1
Programfag studieforberedende

MENNESKESINNET 1 er et læreverk for programfaget psykologi 1 på studieforberedende Vg2.

MENNESKESINNET 1 er oppdatert på psykologisk forskning. Når du har lest hele boken, er du godt forberedt på å studere psykologifaget videre på universitet eller høgskole. Men boken er også lagt til rette for deg som bare vil ha en innføring i hva psykologi er.

Begynn med å lese ingressene i begynnelsen av hvert kapittel, se på bildene og lese bildetekstene. Da får du en rask innføring i de enkelte kapitlene. Du kan også lese gjennom ingresser og bildetekster når du senere vil repetere lærestoffet.

Bakerst i hvert kapittel finner du spørsmål som hjelper deg med å bli bedre kjent med kapittelet. Du finner svar på alle spørsmålene i boken. Legg merke til at alle viktige begreper er uthevet i teksten. Hvis du trenger hjelp til å finne et ord eller et navn, kan du slå opp helt bakerst i boken. Der står det en alfabetisk liste over ord og navn og hvilke sider de er omtalt på.

Verket er utviklet til fagfornyelsen, i tråd med den nye læreplanen fra 2021. Du som er lærer, kan finne en oversikt etter kapittel 10 som viser hvilke kapitler som dekker hvilke læreplanmål.

Format
Språk
Forventes utgitt 01.08.2021
Antall
599,-

Bøker i samme serie