Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Språk
Bokmål
Format

Innbundet

Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
På lager - sendes nå
649,-

Lovsamling i forretningsjus

Innen forretningsjus er det en rekke lover, forskrifter og avtaler som regulerer rettsområdet. Denne boken inneholder nærmere 60 av de lovene som omfattes av forretningsjus, i tillegg til sentral internasjonal lovgivning.

Boken er et uunnværlig hjelpemiddel for alle som studerer forretningsjus ved universitet eller høyskole. Den vil også være et praktisk verktøy for enhver som behandler spørsmål innenfor området. 

Bokens redaktører, Kjell Ove Ernes, Patrick Neumann og Martin Holst-Olsen, har bred erfaring fra undervisning i forretningsjus på universitet og høyskoler.

Kjell Ove Ernes har mastergrad i rettsvitenskap fra Universitetet i Oslo og er advokat. Han er dosent i jus og ledelse ved Høyskolen Kristiania, og underviser i kontraktsrett ved Universitetet i Tromsø. Ernes holder også kurs og foredrag for fagforeninger og arbeidsgivere.

Patrick Neumann har mastergrad i rettsvitenskap fra Universitetet i Oslo og jobber som advokat i et industri- og entreprenørforetak. Han har tidligere jobbet som dommerfullmektig og advokat i advokatfirma. Neumann er emneansvarlig og foreleser i en rekke juridiske emner innen forretningsjus, kontraktsrett, eiendomsrett og bygge- og entrepriserett.

Martin Holst-Olsen har mastergrad rettsvitenskap fra Universitetet i Oslo. Han arbeider som juridisk direktør og advokat hos et entreprenørforetak. Tidligere har Holst-Olsen arbeidet som advokat i et advokatfirma og i et forsikringsselskap. I tillegg er Holst-Olsen foreleser i juridiske fag, og har undervisningserfaring fra forskjellige læringsinstitusjoner og innenfor forskjellige forretningsjuridiske emner. 

Forfattere:
ISBN:
9788245037494
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
775
Lovsamling i forretningsjus