Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Kreativitet i skolen
Språk
Bokmål
Format

Heftet

Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
På lager - sendes nå
399,-

Kreativitet i skolen

Hei du, lærer (og lærerstudent)

Vi syns du har verdens viktigste yrke. Ingenting kan måle seg med at elever opplever mestring og læringsglede og får nye erfaringer. Vi er glad for at du har valgt dette yrket.Samtidig hender det kanskje at du kan bli litt lei, at du ikke får det helt til, at rammene for undervisningen blir litt trange?

Derfor har vi skrevet denne boken. Den er skrevet for at du midt oppi din hektiske lærerhverdag skal ta et steg til siden og bare tenke på å være kreativ til elevenes beste. Kanskje er du den sprudlende typen som har massevis av påfunn og enda flere ideer? Eller kanskje er du den litt mer underfundige typen som trenger et litt puff for at undervisningen din skal skinne eller blomstre?

Boken er for begge typer. Vi har noen tanker om kreativitet i undervisningen som vi gjerne vil dele med deg, tanker om å skape undring, oppnå større undervisningskraft og øke mestringsevnen til alle elever. I boken får du tips om hvordan du åpner elevenes øyne gjennom å knytte kreativiteten til faglig motivasjon og interesse. Boken gir deg eksempler, håndfaste råd og metodikk for utvikling av din egen kreativitet, uansett fag.

Hilsen
Cecilie og Haakon


Cecilie Pedersen Dalland har en ph.d. i pedagogikk. Hun er førsteamanuensis ved Høgskolen i Oslo og Akershus, der hun underviser i pedagogikk, forskningsmetoder og oppgaveskriving. Hun har flere års erfaring som både veileder og sensor og ti års undervisningserfaring som lærer i grunnskolen i Oslo.

Haakon Thaule-Hatt er kreativ leder i byrået Changemaker. Han er prosessleder for nytenkning, kreativitet og innovasjon og er opptatt av kommunikasjon som motiverer. Han holder foredrag med fokus på kreativitet, budskapsformidling og kommunikasjonskraft og har over 20 års erfaring fra reklamebransjen.

Forfattere:
ISBN:
9788245021714
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
124
Kreativitet i skolen