Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Klinisk undersøkelse av bevegelsesapparatet
Språk
Bokmål
Format

Heftet

Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
På lager - sendes nå
579,-

Klinisk undersøkelse av bevegelsesapparatet

Klinisk undersøkelse er helt sentralt ved diagnostikk av plager fra bevegelsesapparatet. Det finnes et stort antall undersøkelser for de ulike kroppsregionene, noe som kan være forvirrende for mange. Undersøkelsene som presenteres i denne boka, er sentrale for alle faggrupper som jobber med muskel- og skjelettplager. De utvalgte testene tilfredsstiller så langt som mulig vitenskapelige kriterier.

I denne nye utgaven er hele boka gjennomgått og kapitlene oppdatert etter behov. Mange av bildene og illustrasjonene er nye. Kapitlene om albue og håndledd og hånd er endret vesentlig i samarbeid med spesialist i håndkirurgi Rasmus Thorkildsen.

Målgruppen for boka er alle som arbeider med diagnostikk og behandling av muskel- og skjelettplager eller driver studier på dette området.

Boka har en tilhørende nettressurs der undersøkelsene vises kort i videoer med samtidig forklaring, slik at en lett skal kunne se utførelsen i praksis.

Her finner du nettressursen.

Niels Gunnar Juel er spesialist i fysikalsk medisin og rehabilitering og overlege ved Oslo universitetssykehus. Han underviser studenter, fysioterapeuter og leger om bevegelsesapparatet, er dr.philos. og driver aktiv forskning. Han har også utgitt læreboka Norsk fysikalsk medisin (3. utg. 2014).

Tom Clement Ludvigsen er spesialist i ortopedi og overlege ved Oslo universitetssykehus. Han underviser leger under spesialisering og ferdige spesialister i inn- og utland i skulder-, hofte- og knekirurgi og driver aktiv forskning.

Hans Petter Faugli er fysioterapeut og manuell terapeut og arbeider ved Abildsø Fysio- & Manuellterapi. Han har i en årrekke holdt kurs for fysioterapeuter i manuell terapi, medisinsk treningsterapi og idrettsmedisin. Han har deltatt i flere forskningsprosjekter og er hovedforfatter av en lærebok om medisinsk treningsterapi (1994).

Her kan du lese et utdrag fra boken og se innholdsfortegnelsen.

Forfattere:
ISBN:
9788245024753
Utgitt:
Utgave:
2
Sider:
290
Klinisk undersøkelse av bevegelsesapparatet