Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Språk
Bokmål
Format

Fleksibind

På lager - sendes nå
339,-

Kapret av flyskrekk?
Ta kontroll over frykten

Du er på vei til et fly, men reiser ikke alene. En skygge følger hakk i hæl. Snart invaderer den deg, den okkuperer tanker, følelser og kropp, og gjør deg urolig

På flyplassen er du livredd for å miste kontrollen, og gjør hva du kan for at uroen ikke skal komme til overflaten og bli synlig. Kanskje har du et håp om at frykten en dag bare skal forsvinne av seg selv? I mellomtiden lar du det være ditt problem, din hemmelighet og din kamp.

Men hva om du kunne påvirke følelsene dine? Hva om du kunne lære teknikker slik at det er du som tar kontroll over angsten, og ikke den som tar kontroll over deg? Dersom frykten ikke var et problem, hva ville vært annerledes i livet ditt?

Denne boken gir svar på disse spørsmålene og gir konkrete råd for hvordan du kan både forberede deg før avgang og håndtere angst om bord i et fly. Den gir også bakgrunnsinformasjon om hvordan en flyvning planlegges og gjennomføres, og inneholder en rekke historier og erfaringer fra flyredde som har tatt kontroll over frykten.

Ellen Halvorsen jobber som air purser (leder for kabinbesetningen) og instruktør innenfor sikkerhet, service, kompetanse og lederutvikling i SAS. Hennes faglige bakgrunn er fra pedagogikk, ledelse og atferdspsykologi, i tillegg har hun internasjonal sertifisering som coach. Hun har mer enn 30 års erfaring med håndtering av flyredde passasjerer, og tilbyr kurs i håndtering av flyskrekk gjennom eget firma – flyredd.no.
Forfattere:
ISBN:
9788245036619
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
146
Kapret av flyskrekk?