Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Innovasjonsledelse
Forfattere:
ISBN:
9788245002751
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
286
Innovasjonsledelse

Innovasjonsledelse
Ledelse av innovasjon og internt entreprenørskap

Boken gir inngående beskrivelser og analyser av radikale innovasjoner og interne innovasjonsprosesser i bestående foretak, og følger innovasjonene fra ideene oppstår til de implementeres og markedsføres. Den bygger på en kombinasjon av forfatterens forskning og en bred gjennomgang av eksisterende, forskningsbasert innovasjonslitteratur. Forfatteren definerer innovasjoner bredt: både som produkt- og tjenesteutvikling og endringer av forretningsmodeller, organisering og strategi. Kombinasjonen av relevant teori og beskrivelser av god praksis gir innsikt i hvordan organisasjonen kan legge til rette for kreative, omfattende innovasjonsprosesser, og hvordan slike prosesser kan koples til bedriftenes strategiutvikling.

Boken passer for studenter ved høgskoler og universiteter i fagene entreprenørskap, endringsledelse og strategi, og for ledere i offentlig virksomhet og privat næringsliv.


Martin Gjelsvik har doktorgrad i strategi og ledelse fra Norges Handelshøyskole, og har vært forskningsleder ved International Research Institute of Stavanger de ti siste årene. Han praktiserer sine kunnskaper gjennom flere styreverv, blant annet som styreleder i Skagenfondene.

Format
Språk
På lager - sendes nå
Antall
Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
569,-