Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Hvordan blir man matematisk?
Språk
Bokmål
Format

Heftet

Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
På lager - sendes nå
399,-

Hvordan blir man matematisk?
Å skape nye relasjoner til matematikk og kjønn i arbeidet med yngre barn

Matematisk er det noe en kan bli? Denne boken viser hvordan vi kan forandre vår holdning til faget og bli mer matematiske. Hvis en som lærer opplever seg selv som potensiell matematiker, smitter denne følelsen over på barnet. Forfatteren beskriver og analyserer en rekke matematiske og utforskende situasjoner med barn. Hun viser også hvordan pedagogisk dokumentasjon kan skape bevegelse og fremdrift i arbeidet med barna Boken er rettet mot studenter og førskole- og grunnskolelærere.

Anna Palmer er lektor i barne- og ungdomsvitenskap i lærerutdanningen ved Stockholms universitet.

OMTALER:
«For lærerskole- og førskolestudenter som har slitt med matematikkfaget, er dette en oppmuntringsbok som kan gi lyst til å sette matematiske elementer mer i sentrum. For lærere og førskolelærere kan boka inspirere til arbeid der matematikk blir formidlet på en tydeligere måte. I sin tur vil mange flere kunne se på matematikk som et gledesfullt fag, og ikke en endeløs rekke med regnestykker som krever det ene korrekte svaret.»
Per Ødegaard i Klassekampen

«Boka er en taknevekkendeog nytenkende tilnærming til til den høyst aktuelle debatten om matematikkens utforming og plass både i barnehage og skole, ikke bare her i Norden. Boka anbefales til alle som jobber med barn og som ønsker å utvide teoretisk og praktisk kunnskap om matematikk i barnehagen.»
Hans Jørgen Braathe i Pedagogisk Bokorm

Forfattere:
ISBN:
9788245012415
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
152
Hvordan blir man matematisk?