Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Helsefremmende arbeid,  Brettbok
Språk
Flerspråklig
Format

Digital ressurs

12 md. abonnement

Digital ressurs i salg
315,-

Helsefremmende arbeid, Brettbok
Apotekteknikk vg3

Helsefremmende arbeid er ett av de tre programfagene i den videregående utdanningen for apotekteknikk på Vg3. Denne boka legger til rette for at du som ønsker å bli apotektekniker skal kunne tilegne deg nødvendige kunnskaper for å kunne gi kundene råd og veiledning - ikke bare om reseptfrie legemidler, men også om resten av de produktene og produkt-gruppene som finnes i apotekets selvvalg.

De siste årene har apotekenes vareutvalg hatt stor økning, og som apotekmedarbeider vil du oppleve at det stadig kommer nye produkter i hyllene. For oss som har skrevet boka har det vært et overordnet mål å omtale de fleste produktgruppene som finnes i apotekene, og vi håper at den også kan være til hjelp for deg når du kontinuerlig oppdaterer produktkunnskapene dine.

Boka er delt inn i åtte kapitler:
- Hva er et legemiddel?
- Hva skjer med legemidlene i kroppen?
- Virkningsmekanismer
- Riktig bruk av legemidler
- Folkemedisin
- Naturlegemidler, naturmidler og droger
- I selvvalget
- I resepturen

Forfatterne:
Ingvild Forbord Fiksdal er reseptarfarmasøyt (bachelor i farmasi) med tilleggsutdanning i praktisk pedagogikk og har lang erfaring fra arbeid i apotek, også som informasjons-farmasøyt. Hun arbeider ved apotekutdanningen ved Åsane vgs og var leder i læreplangruppen i Kunnskapsløftet for programområdet apotekteknikk.

Gunn Habberstad er reseptarfarmasøyt (bachelor i farmasi) med tilleggsutdanning i praktisk pedagogikk og har lang erfaring som lærer ved apotekteknikk og fra apotek, også som informasjonsfarmasøyt. Hun arbeider ved apotekteknikkutdanningen ved Ås vgs og i apotek.

Wenche Haakedal er apotektekniker, og har mer enn 30 års yrkeserfaring og er ansatt ved Apotek1 Arken i Bergen. Hun er involvert lokalt og sentralt i Farmasiforbundet, og hun var med i styringsgruppa for NAFs etterutdanningskurs Ev@ og i læreplangruppene i Kunnskapsløftet for helseservicefag Vg2 og apotekteknikk.
Forfattere:
ISBN:
9788241207532
Utgitt:
Utgave:
2
Sider:
400
Trinn:
VG3
Helsefremmende arbeid, Brettbok