Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Språk
Bokmål
Format

Heftet

På lager - sendes nå
489,-

Fridykking for alle

Prinsippet er veldig enkelt. Du holder pusten og svømmer rundt under vann. Essensen av fridykking er nettopp det. Med minimalt av utstyr klarer du deg nede i det blå på egen hånd. 

Fridykking har likevel mange skjulte fasetter. Hvordan er det mulig å klare seg under vann uten å puste? Uavhengig om du vil dra på snorklesafari, sanke skjell og tang, jakte fisk eller nyte vannet, vil du finne noe du liker i denne boken. Målet er å gi deg inspirasjon og kompetanse til å holde på med fridykking på en trygg måte.

Fridykking for alle passer for deg som vil oppdage verden under vann. Boken dekker også pensum på grunnkursene i fridykking i regi av en klubb eller en instruktør i Norges Dykkeforbund. 

Norges Dykkeforbund gir ut denne boken med Helge Løvskar som fagredaktør. Helge er norgesmester i fridykking og trener 2 fridykkerinstruktør i Norges Dykkeforbund. I denne boken har vi samlet 12 eksperter på hvert sitt område. Aleksander Nordahl er bokens hovedfotograf og bilderedaktør. Resultatet er en komplett bok om fridykking. 
Forfattere:
(Fotograf)
ISBN:
9788245036688
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
272
Fridykking for alle