Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Språk
Bokmål
Format

Heftet

Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
På lager - sendes nå
479,-

Fra lek til friidrett
Aktiviteter innen løp, hopp og kast for barn i alderen 6-12 år

Fra lek til friidrett foreligger endelig i oppdatert og gjennomrevidert utgave!
Boken er skrevet med tanke på undervisning i kroppsøving innenfor lærerutdanningene og idrettens barneidrettskurs, men egner seg også godt for alle som er interessert i idrett for barn. Lærere, barnehagelærere, foreldre, ledere og trenere kan dra nytte av stoffet i skole, skolefritidsordninger, barnehage, og i uorganisert og organisert frivillig idrett.

Boken tar for seg sammenhengene mellom lekeaktiviteter og trening av friidrettsferdigheter. Den beskriver hvordan en organiserer friidrettsrelaterte aktiviteter for barn, og mye av plassen er viet praktiske aktiviteter med ferdige timeopplegg til bruk i skolen eller idrettslag. Forfatterne tar til orde for å se barneidrett som en forlengelse av barns egosentriske lek. Leken er en del av barnekulturen. Derfor er det viktig at det organiserte tilbudet er lekebetont, og ikke styres av voksenidrettens vurderinger og krav. Boken er en skattkiste med sine rike illustrasjoner og 150 eksempler på leker og friidrettsøvelser, med aktiviteter som passer ute og inne.

Inger Brit Steinsland er tidligere adjunkt og har mange års lærerpraksis fra grunnskolen. Hun har vært utøver, leder og trener på alle nivåer innenfor friidretten og har lang erfaring som øvingslærer og praksisveileder ved Universitetet i Agder.

Jon Besse Fjeld er tidligere instituttleder og  førsteamanuensis ved Institutt for idrettsvitenskap ved Universitet i Agder, hvor han har undervist i lærer- og barnehagelærerutdanningen og på ulike studier i idrettsfag. Han har vært trener og leder i friidrett på alle nivåer og er forfatter/medforfatter i faglitteratur for skole og idrett.
Forfattere:
ISBN:
9788245048223
Utgitt:
Utgave:
2
Sider:
202
Fra lek til friidrett