Markedskonsulent

Vil du jobbe med å markedsføre utgivelsene til noen av landets beste fagbokforfattere?

Vi søker nå en markedskonsulent til salgs- og markedsavdelingen i Norges raskest voksende akademiske forlag. Her er det høyt under taket, full fart og mye å bryne seg på for den rette personen. Du vil få ansvaret for en portefølje bøker og digitale produkter, og ditt ansvar er å markedsføre dem etter alle markedsføringskunstens regler. Du vil inngå i et team av markedskonsulenter på hovedkontoret vårt i Bergen, den nydelige byen mellom de syv fjell.

Vi vil gjerne ha en søknad fra deg som:

  • Liker bøker og kjenner til systemet rundt høyere utdanning i Norge. Du kan forskjellen på en førsteamanuensis og en førstekonsulent, og vet at bachelor også er noe annet enn en amerikansk TV-serie.
  • Vet hva markedsmiks, PR, PPC og SEO er (uten å google). Du bør ha en utdanning hvor disse begrepene hører naturlig hjemme. Har du i tillegg noen års erfaring vil det telle i positiv retning.
  • Er en relasjonsbygger. Eller, som vi stort sett sier: du liker å snakke med folk. Du vil møte forfattere, bokhandlere, forelesere, bibliotekarer, studenter eller andre som kan tenkes å lese eller bruke våre bøker på pensum.
  • Liker å reise. Det er nemlig ikke slik at hele jobben kan gjøres fra kontorpulten. Kundene våre er over hele landet og forlaget har kontorer flere steder. Hvis du er glad i flyplasser, buss, tog og kan å jobbe mens du er på veien, er det en stor fordel.
  • Kan en del om digital markedsføring. Du vet hvordan de viktigste verktøyene benyttes.
  • Har gode samarbeidsevner. Kontaktflaten er stor og evnen til å samarbeide med andre er viktig.
  • Kan jobbe selvstendig. Du vil få all opplæring du trenger, en fadder og gode kollegaer som passer på deg, men du må ha initiativ, stå-på-vilje og jobbe målrettet for drive prosjekter fremover på egenhånd.

Hva kan vi tilby deg?

En spennende markedsstilling i landets raskest voksende akademiske forlag. Gode kollegaer vil du få, noen av dem er til og med morsomme av og til. Det aller viktigste: de er ambisiøse, flinke til det de gjør og jobber hele tiden for å bli enda bedre. Vi har et sterkt fagmiljø, både redaksjonelt og markedsmessig som vil gi deg den støtten du trenger. 

Her finner du litt mer informasjon om oss

Spørsmål om stillingen kan rettes til

Lars Mausethagen
Salgs- og markedssjef
E-post: lars.mausethagen@fagbokforlaget.no
Telefon: 97 55 48 20

Roald Valle
Redaksjonssjef
E-post: roald.valle@fagbokforlaget.no
Telefon: 97 55 48 31

Søknad og cv sendes til jobb@vigmostadbjorke.no  
snarest og senest innen 19 mai.