Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff

Ledige stillinger

Forlagshuset Vigmostad & Bjørke søker digitalsjef som får ansvaret for en rekke digitale utviklingsprosjekter i forlagshuset. Spennvidden i prosjektene er stor, fra digitale læringsressurser for hele opplæringsløpet, fra grunnskole til høgskole og universitet, via administrative løsninger, til videreutvikling av nettløsninger for Norges største nettbokhandel haugenbok.no, akademika.no og EBOK.NO. Konseptutvikling, design og programmering skjer delvis med egne ansatte og delvis via underleverandører i Norge og flere land i Europa.

Vi søker deg som har variert erfaring, både digitalt og med prosjektledelse. Du har stort engasjement for digital transformasjon og er vant til å håndtere mange prosjekter og interessenter parallelt.

Vi kan tilby en utfordrede jobb i Norges raskest voksende forlagshus, med mange engasjerte kollegaer og sterke markedsposisjoner.

Arbeidsoppgaver 

- Ansvar for utvikling og oppfølging av digitale løsninger
- Ansvar for digital handlingsplan på tvers av avdelinger
- Sørge for at digitale løsninger som gir bedre kundeopplevelse, økt kundetilfredshet, økt salg og økt fornyingsrate.
- Bidra til effektive arbeidsprosesser gjennom bruk av digitale løsninger
- Kontakt og oppfølging mot interne ressurser og relevante leverandører

Kvalifikasjoner

- Høyere utdanning innen digital utvikling/teknologi eller annen relevant retning
- Manglende formell utdanning kan kompenseres ved relevant erfaring og kompetanse
- Bakgrunn fra utvikling av digitale løsninger (e-handel, web, app, digitale læremiddel e.l.)
- Erfaring med digitale prosjekter på tvers av avdelinger
- Innsikt i brukeropplevelse, digitalt salg, produkt-/tjenesteutvikling, CRM og systemintegrasjoner og/eller kundeservice i digitale kanaler

Spørsmål om stillingen

Nærmere informasjon om stillingen kan du få av daglig leder Arnstein Bjørke på epost arnstein.bjorke@forlagshuset.no eller mobil 97554840

Søknad og cv sendes jobb@vigmostadbjorke.no. Søknadene blir fortløpende behandlet.

Om arbeidsgiveren

Forlagshuset Vigmostad & Bjørke AS er Norges fjerde største forlagshus. Konsernet består av forlagene Fagbokforlaget, Bladkompaniet, Eide, Pedlex, Vigmostad & Bjørke, Cantando, Norsk Noteservice og bokhandlene Haugenbok.no, E-bok og Akademika. Forlagshuset har hovedkontor i Bergen og avdelingskontorer i Oslo, Volda, Trondheim, Stavanger, Gdansk og Delhi og over 30 bokhandlere rundt om i Norge.

Vi søker etter to initiativrike og strukturerte medarbeidere som brenner for opplæringssektoren. Du blir en del av vårt team med dedikerte kolleger i forlagets undervisningsavdeling, og dine arbeidsoppgaver vil være utvikling av læremidler for voksenopplæring, minoritetsspråklige eller fremmedspråk.

Viktige oppgaver og ansvarsområder:

 • utvikling av trykte og digitale læremidler fra idé til ferdig produkt
 • faglig, språklig og pedagogisk kvalitetssikring av læremidler under utvikling
 • redaksjonelt arbeid med tekst, bilder og multimedia
 • sikre framdrift, kvalitet og økonomi i læremiddelprosjektene
 • samarbeide tett med forfattere, konsulenter og kolleger
 • følge med på digital utvikling, rammevilkår og behov i de aktuelle skoleslagene
 • Kort sagt: Bidra til læremidler som utgjør en forskjell for voksne, barn og unge under opplæring!

Vi søker deg som:

 • har høyere utdannelse innen relevante fag
 • er analytisk, initiativrik, språklig sterk og strukturert
 • har gode samarbeidsevner, stor arbeidskapasitet og god gjennomføringsevne
 • har digital forståelse og erfaring med digitale læremidler
 • I tillegg ønsker vi helst at du har redaksjonell erfaring og/eller undervisningserfaring.

 

Som redaktør i Fagbokforlaget får du en meningsfull og engasjerende jobb med interessante utfordringer og gode kolleger. Du blir del av et offensivt redaksjonsmiljø med både erfarne og nye redaktører – alle med et engasjement for nye og innovative læremidler. Forlagshuset er landets raskest voksende forlag, med kontorer i flere norske byer. Både i 2016 og 2017 har vi fått internasjonale læremiddelpriser, og du får være med å utvikle læremidler av høy kvalitet.

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser, gode velferdsordninger, fleksibel arbeidstid og et hyggelig, pulserende og ambisiøst arbeidsmiljø i flotte lokaler. Vi er lagspillere som verdsetter hverandres kompetanse, og du blir del av et team med engasjerte og kompetente kollegaer.

Vi har for tiden ledig én fast stilling og ett årsvikariat med mulighet for forlengelse.

Arbeidssted for den faste stillingen er Bergen. For vikariatet er arbeidsplass Bergen eller Oslo. 

Søknad og cv sendes snarest jobb@vigmostadbjorke.no.

Kontaktpersoner

Nærmere informasjon om stillingene kan du få ved å kontakte Redaksjonssjef Tove Schmidt Galaaen på telefon 970 57 406 eller på epost Trond Petter Hinrichsen på telefon 977 72 431 eller epost Trond.Hinrichsen@fagbokforlaget.no

Om arbeidsgiveren

Forlagshuset Vigmostad & Bjørke AS er Norges fjerde største forlagshus. Konsernet består av forlagene Fagbokforlaget, Bladkompaniet, Eide,Ena, Pedlex, Vigmostad & Bjørke, Cantando, Norsk Noteservice og bokhandlene Haugenbok.no, E-bok og Akademika. Forlagshuset har hovedkontor i Bergen og avdelingskontorer i Oslo, Volda, Trondheim, Stavanger, Gdansk og Cochin og over 30 bokhandler rundt om i Norges land.