Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff

Ledige stillinger

Forlagshuset Vigmostad & Bjørke søker digitalsjef som får ansvaret for en rekke digitale utviklingsprosjekter i forlagshuset. Spennvidden i prosjektene er stor, fra digitale læringsressurser for hele opplæringsløpet, fra grunnskole til høgskole og universitet, via administrative løsninger, til videreutvikling av nettløsninger for Norges største nettbokhandel haugenbok.no, akademika.no og EBOK.NO. Konseptutvikling, design og programmering skjer delvis med egne ansatte og delvis via underleverandører i Norge og flere land i Europa.

Vi søker deg som har variert erfaring, både digitalt og med prosjektledelse. Du har stort engasjement for digital transformasjon og er vant til å håndtere mange prosjekter og interessenter parallelt.

Vi kan tilby en utfordrede jobb i Norges raskest voksende forlagshus, med mange engasjerte kollegaer og sterke markedsposisjoner.

Arbeidsoppgaver 

- Ansvar for utvikling og oppfølging av digitale løsninger
- Ansvar for digital handlingsplan på tvers av avdelinger
- Sørge for at digitale løsninger som gir bedre kundeopplevelse, økt kundetilfredshet, økt salg og økt fornyingsrate.
- Bidra til effektive arbeidsprosesser gjennom bruk av digitale løsninger
- Kontakt og oppfølging mot interne ressurser og relevante leverandører

Kvalifikasjoner

- Høyere utdanning innen digital utvikling/teknologi eller annen relevant retning
- Manglende formell utdanning kan kompenseres ved relevant erfaring og kompetanse
- Bakgrunn fra utvikling av digitale løsninger (e-handel, web, app, digitale læremiddel e.l.)
- Erfaring med digitale prosjekter på tvers av avdelinger
- Innsikt i brukeropplevelse, digitalt salg, produkt-/tjenesteutvikling, CRM og systemintegrasjoner og/eller kundeservice i digitale kanaler

Spørsmål om stillingen

Nærmere informasjon om stillingen kan du få av daglig leder Arnstein Bjørke på epost arnstein.bjorke@forlagshuset.no eller mobil 97554840

Søknad og cv sendes jobb@vigmostadbjorke.no. Søknadene blir fortløpende behandlet.

Om arbeidsgiveren

Forlagshuset Vigmostad & Bjørke AS er Norges fjerde største forlagshus. Konsernet består av forlagene Fagbokforlaget, Bladkompaniet, Eide, Pedlex, Vigmostad & Bjørke, Cantando, Norsk Noteservice og bokhandlene Haugenbok.no, E-bok og Akademika. Forlagshuset har hovedkontor i Bergen og avdelingskontorer i Oslo, Volda, Trondheim, Stavanger, Gdansk og Delhi og over 30 bokhandlere rundt om i Norge.