Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff

Ledige stillinger

Forlagshuset Vigmostad & Bjørke søker digitalsjef som får ansvaret for en rekke digitale utviklingsprosjekter i forlagshuset. Spennvidden i prosjektene er stor, fra digitale læringsressurser for hele opplæringsløpet, fra grunnskole til høgskole og universitet, via administrative løsninger, til videreutvikling av nettløsninger for Norges største nettbokhandel haugenbok.no, akademika.no og EBOK.NO. Konseptutvikling, design og programmering skjer delvis med egne ansatte og delvis via underleverandører i Norge og flere land i Europa.

Vi søker deg som har variert erfaring, både digitalt og med prosjektledelse. Du har stort engasjement for digital transformasjon og er vant til å håndtere mange prosjekter og interessenter parallelt.

Vi kan tilby en utfordrede jobb i Norges raskest voksende forlagshus, med mange engasjerte kollegaer og sterke markedsposisjoner.

Arbeidsoppgaver 

- Ansvar for utvikling og oppfølging av digitale løsninger
- Ansvar for digital handlingsplan på tvers av avdelinger
- Sørge for at digitale løsninger som gir bedre kundeopplevelse, økt kundetilfredshet, økt salg og økt fornyingsrate.
- Bidra til effektive arbeidsprosesser gjennom bruk av digitale løsninger
- Kontakt og oppfølging mot interne ressurser og relevante leverandører

Kvalifikasjoner

- Høyere utdanning innen digital utvikling/teknologi eller annen relevant retning
- Manglende formell utdanning kan kompenseres ved relevant erfaring og kompetanse
- Bakgrunn fra utvikling av digitale løsninger (e-handel, web, app, digitale læremiddel e.l.)
- Erfaring med digitale prosjekter på tvers av avdelinger
- Innsikt i brukeropplevelse, digitalt salg, produkt-/tjenesteutvikling, CRM og systemintegrasjoner og/eller kundeservice i digitale kanaler

Spørsmål om stillingen

Nærmere informasjon om stillingen kan du få av daglig leder Arnstein Bjørke på epost arnstein.bjorke@forlagshuset.no eller mobil 97554840

Søknad og cv sendes jobb@vigmostadbjorke.no. Søknadene blir fortløpende behandlet.

Om arbeidsgiveren

Forlagshuset Vigmostad & Bjørke AS er Norges fjerde største forlagshus. Konsernet består av forlagene Fagbokforlaget, Bladkompaniet, Eide, Pedlex, Vigmostad & Bjørke, Cantando, Norsk Noteservice og bokhandlene Haugenbok.no, E-bok og Akademika. Forlagshuset har hovedkontor i Bergen og avdelingskontorer i Oslo, Volda, Trondheim, Stavanger, Gdansk og Delhi og over 30 bokhandlere rundt om i Norge.

Kunne du tenke deg å jobbe med markedsføring i landets raskest voksende forlag? Er du en driftig, kreativ og strukturert markedsfører med god innsikt i skoleverket? Har du god kunnskap om digital markedsføring? Da må du lese videre, for du kan være nettopp den vi trenger til salgs- og markedsavdelingen i Fagbokforlaget.

Du får ansvaret for:

En portefølje bøker og digitale læremidler rettet mot grunnskole, og ditt ansvar er å sikre langsiktig høyt salg av porteføljen ved å bygge våre produkter som sterke merkevarer i de ulike markedssegmentene. Du benytter hele markedsmiksen for å nå våre målsetninger.

Du vil inngå i et team av markedskonsulenter. Du vil jobbe tett sammen med redaktører, forfattere og de andre i salgs- og markedsavdelingen.

Vi vil gjerne ha en søknad fra deg som:

  • Kan forskjell på rektor og lektor og har god innsikt i skoleverket.
  • Vet hva markedsmiks, markedsplan, PR, PPC og SEO er (uten å google). Du bør ha en utdanning hvor disse begrepene hører naturlig hjemme. Har du i tillegg jobbet i skolen er det fantastisk.
  • Er en relasjonsbygger. Eller, som vi stort sett sier: du liker å snakke med folk. Du vil møte forfattere, lærere, rektorer, elever eller andre som kan tenkes å benytte våre læremidler.
  • Liker å reise. Det er nemlig ikke slik at hele jobben kan gjøres fra kontorpulten. Kundene våre er over hele landet og forlaget har kontorer flere steder. Hvis du er glad i flyplasser, buss, tog og kan å jobbe mens du er på veien, er det en stor fordel.
  • Liker å arrangere kurs og andre faglige arrangementer for våre viktigste og potensielle kunder.
  • Har gode samarbeidsevner. Kontaktflaten er stor og evnen til å samarbeide med andre er viktig.
  • Kan jobbe selvstendig. Du vil få all opplæring du trenger, en fadder og flinke kollegaer som passer på deg, men du må ha initiativ, stå-på-vilje og jobbe målrettet for drive prosjekter fremover på egenhånd.
  • Du skriver godt og tilpasser kommunikasjonsformen til ulike markedskanaler.

 

Hvorfor skal du søke?

I Fagbokforlaget er det høyt under taket, full fart og mye å bryne seg på. Vi tilbyr en spennende markedsstilling med veldig varierte arbeidsoppgaver i landets raskest voksende forlag. Gode kollegaer vil du få, noen av dem er til og med morsomme av og til. Det aller viktigste: de er ambisiøse, flinke til det de gjør og jobber hele tiden for å bli enda bedre. Vi har et sterkt fagmiljø, både redaksjonelt og markedsmessig som vil gi deg den støtten du trenger. 

Arbeidssted: Bergen

Spørsmål om stillingen kan rettes til  
salgs- og markedssjef Lars Mausethagen  
på e-post: lars.mausethagen@fagbokforlaget.no 
eller mobil 97 55 48 20.

Søknad og cv sendes til  jobb@vigmostadbjorke.no  snarest. Søknadene vil bli behandlet fortløpende.
Frist 20 juli. 

Om oss