Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff

Vi søker deg som vil være med på å kvalitetssikre og videreutvikle våre regnskaps- og rapporteringsrutiner og være en fagressurs på avdelingen.

Du tar ansvar for deler av vår interne og eksterne rapportering, enten det er mva, skatt eller årsregnskap, og bidrar positivt til kvaliteten på denne. Analysene du utarbeider bidrar til ytterligere forbedringer på egen avdeling og i andre deler av konsernet. 

Du er analytisk, nøyaktig og fleksibel, og kan jobbe både selvstendig, i team og lede egne prosjekter. Som person har du interesse for å forstå verdikjeden og kommuniserer godt med både kollegaer på egen avdeling, i konsernet og eksternt. Du har god systemforståelse, men vet også at i enhver prosess i et konsern i vekst må det være balanse mellom standardisering og fleksibilitet. 

Hos oss får du balanse mellom jobb og fritid, men vi er avhengig av at du har kapasitet til å bidra litt ekstra når det står på som mest. Dine nærmeste kollegaer jobber i Bergen og Sopot i Polen, så du behersker både norsk og engelsk som arbeidsspråk. Du har godt humør, er samarbeidsvillig og synes endringer og vekst er spennende. 
Vi ser for oss at du har høyere økonomisk utdannelse med tre til fem års relevant erfaring fra revisjon eller økonomistyring. Gode analytiske evner og solid erfaring i Excel og andre rapporteringsverktøy er en klar fordel. 

Vi tilbyr en variert og utfordrende stilling i et veldrevet konsern med hyggelige og engasjerte kollegaer. Konkurransedyktige betingelser og muligheter for varierte og nye utfordringer. 

Stillingen inngår i konsernet regnskaps- og økonomiavdeling og rapporterer til økonomisjef. 

For mer informasjon om stillingen, kontakt økonomisjef Yngve Mofoss på mail yngve.mofoss@forlagshuset.no eller mobil 975 56 622. 

Arbeidssted: Bergen

Søknad og CV sendes på mail til jobb@vigmostadbjorke.no snarest. Aktuelle søkere blir kontaktet fortløpende.