Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Ferdighetsutvikling for keepere, d-bok
Språk
Bokmål
Format

Digital ressurs

12 md. abonnement

Digital ressurs i salg
429,-

Ferdighetsutvikling for keepere, d-bok
NFFs keepertrenerkurs 2

Når du kjøper denne boken, betaler du kun én gang, og eier den. Du skal likevel velge ‘12 måneders abonnement’ ved kjøp. Kontakt digitalt@fagbokforlaget.no ved spørsmål.

Ferdighetsutvikling for keepere er ei digital bok og et kurs som gir deg grunnlag for å utvikle gode keepere. Boka er nå i 2021 revidert og tilpasset begrepsbruken i NFFs nye skoleringsplaner og Sportsplan. Vi tar utgangspunkt i keeperen både som en spesialist og som lagspiller. I noen situasjoner må keeperen klare seg på egenhånd og gjøre sine valg og handlinger individuelt, og det er viktig å bevisstgjøre seg og trene på disse spesialistoppgavene. 

Det er også svært viktig å være klar over at keeperen må løse en rekke situasjoner sammen med utespillerne, og hun eller han må derfor også kjenne til og trene på oppgavene keeperen har som lagspiller. Det betyr at samhandlingstrening med spill- og kamplike situasjoner må trenes i stor grad, uten å fortrenge trening på teknisk utførelse og repertoar.

Denne måten å tenke på ligger til grunn for innholdet i denne boka. Med disse «brillene» på, ser vi på både keeperens defensive og offensive oppgaver. NFF Keepertrenerkurs B, som har samme tittel som denne boka og som følger innholdet her, er et kurs vi anbefaler både for keepertrenere og for andre fotballtrenere. 

Gjennom dette kurset, som også er formelt krav for å kunne gå videre til UEFA Keepertrener B-lisenskurset, lærer man mye om keeperen og keeperens rolle i laget, samt keepertrening. Bakerst i boka finner du en øvelsesbank med øvelser vi mener er gunstige for å utvikle gode keepere. Du vil også i boka finne lenker til andre øvelser og informasjonssider.

NFF, Seksjon Spiller- og trenerutvikling
Forfattere:
ISBN:
9788245038279
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
164
Ferdighetsutvikling for keepere, d-bok