Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Språk
Bokmål
Format

E-bok

Heftet

E-bok i salg / nedlastbar / les info først
349,-

Fellesbarnehagen, e-bok
Styring, ledelse og samarbeid

Tid for å utvikle Fellesbarnehagen!

Denne boken handler om hvordan styring, ledelse og samarbeid kan bidra til å realisere Fellesbarnehagen.

Fellesbarnehagen er en barnehage for alle barn, der målet er integrering i samfunnets fellesskap. Over 90 prosent av alle barn i Norge går i barnehagen, den er en nesten universell ordning. En fellesbarnehage forutsetter at alle barn sikres samme høye kvalitet. En slik barnehage er et viktig demokratisk prinsipp, og må nedfelles i styring, ledelse og samarbeid. Styring skal sikre kvalitet og måloppnåelse, sikre at demokratiske vedtak gjennomføres, koordinere oppgaver og sørge for at rettigheter og plikter ivaretas. Ledelse skal påvirke og støtte de ansatte i å realisere Fellesbarnehagens mål. Samarbeid kan bidra til å utvikle et felles verdigrunnlag og øke Fellesbarnehagens handlingskapasitet. 

Målgruppen er studenter som tar videreutdanning eller master i barnehageledelse/utdanningsledelse, og studenter som tar styrerutdanning og påbyggingsmoduler til styrerutdanning.

Ann Kristin Larsen og Mette Vaagan Slåtten er begge dosenter i organisasjon og ledelse ved Institutt for barnehagelærerutdanning ved OsloMet. De har publisert en rekke artikler og bøker.
Forfattere:
ISBN:
9788245045680
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
240
Fellesbarnehagen, e-bok