Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Estetiske praksiser i den digitale produksjonens tidsalder
Språk
Bokmål
Format

E-bok

Heftet

Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
På lager - sendes nå
549,-

Estetiske praksiser i den digitale produksjonens tidsalder

Digitale teknologier og medieplattformer er grunnleggende for kunst- og kulturfeltet i dag, og de griper inn i stadig flere sider av vårt hverdagsliv. Gjennom seksten artikler fra en rekke norske og internasjonale forskere, undersøker Estetiske praksiser i den digitale produksjonens tidsalder hvordan digitaliseringen forandrer og preger produksjon, formidling og bruk av kunst og kultur, men også hvordan endringsprosessene utforskes, tematiseres og problematiseres av aktuelle estetiske praksiser. 

Estetiske praksiser i den digitale produksjonens tidsalder tilbyr en bred vifte av perspektiver, begreper og modeller som belyser en rekke estetiske praksiser. Slik drøftes både strømmekonserter, instagramdikt, kulturpolitiske utfordringer, massedigitaliseringsprosjekter, hacking som estetisk praksis og scenekunstens forhold til det digitale. Andre bidrag drøfter bruken av sosiale medier på motefeltet, hvordan kulturinstitusjoner endres, digital formidling på det visuelle kunstfeltet og på minnesteder, og – endelig – behovet for å trekke seg tilbake fra det digitale. 

Estetiske praksiser i den digitale produksjonens tidsalder er resultatet av et forskningsprogram igangsatt av Kulturrådet. Programmet har også mottatt støtte fra Kulturdepartementet. 
Forfattere:
(red.)
(red.)
ISBN:
9788245044195
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
608
Estetiske praksiser i den digitale produksjonens tidsalder