Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Estetiske læreprosesser i skole, kulturskole og barnehage
Språk
Bokmål
Format

Heftet

Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
På lager - sendes nå
439,-

Estetiske læreprosesser i skole, kulturskole og barnehage

Hva er det som bidrar til at barn får lyst til å lære? Hva må til for at barnehagen, skolen og kulturskolen blir kreative miljøer?

Mia Jensen forteller fra sin egen og andres praksis fra skapende læreprosesser i møte med barnet. Disse møtene er beskrevet med en blanding av kunnskap, varme og respekt for barn i skapende læreprosesser. Forfatteren løfter frem og diskuterer hva som skjer i relasjonen mellom barnet, det barnet skaper og pedagogen.

I Estetiske læreprosesser diskuteres pedagogens rolle i barns skapende læring. I tillegg til at den gir leseren mange praktiske beskrivelser av estetiske læreprosesser er det også en vitenskapelig tekst som problematiserer kunnskaps- og læringsbegrepet.

Boka retter seg mot studenter i barnehagelærerutdanning og lærerutdanning, samt til pedagoger som arbeider i barnehage, skole og kulturskole.

Mia Jensen var tilsatt som lektor ved Universitetet i Nordland i Bodø. Hun har bakgrunn som barnehagelærer og videreutdannet seg til bildepedagog. Hun har tidligere arbeidet med skapende virksomhet i barnehage, skole og kulturskole.

Forfattere:
ISBN:
9788232102563
Utgitt:
Utgave:
1
Estetiske læreprosesser i skole, kulturskole og barnehage