Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
En kort introduksjon til prestasjonspsykologi, e-bok
Språk
Bokmål
Format

E-bok

E-bok i salg / nedlastbar / les info først
249,-

En kort introduksjon til prestasjonspsykologi, e-bok

Livet er fullt av små og store prestasjoner. Det kan handle om alt fra å holde en tale i et bryllup, til å vinne et mesterskapsgull eller følge opp tre barn og deres hobbyer som aleneforsørger. Denne boken gir en innføring i typiske temaer i ulike prestasjonssammenhenger – som for eksempel dans, musikk og idrett – og gir en oversikt over de dominerende teoriene i fagfeltet. Forfatteren gir konkrete eksempler på utfordringer i prestasjonssettinger og tilbyr mulige praktiske løsninger. 

Stoffet er organisert i seks kapitler:
  • Introduksjon til prestasjonspsykologi
  • Stress og prestasjonsangst
  • Motivasjon
  • Relasjoner
  • Fokus og konsentrasjon
  • De vanligste mentale treningsmetodene

Boken gir også eksempler på videre lesning og tilknyttede nettressurser i form av lydfiler som gir eksempler på mental trening. Den er nyttig for alle som er interessert i prestasjonspsykologi og er svært relevant for studenter som vil praktisere i prestasjonssettinger under og etter utdanningen sin.

Frank E. Abrahamsen er ansatt på Norges idrettshøgskole, har doktorgrad i idrettspsykologi og har jobbet lenge på Olympiatoppen. Han har vært med i mange OL, bidratt med prestasjonspsykologi for over 50 idrettslandslag og også for landslagene for kokker (for eksempel seniorgull i Culinary Olympics 2020). Abrahamsen jobber med ulike typer prestasjonsgrupper, som boken reflekterer.
Forfattere:
ISBN:
9788245041095
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
163
En kort introduksjon til prestasjonspsykologi, e-bok