Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Språk
Bokmål
Format

E-bok

Heftet

Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
På lager - sendes nå
639,-

Eiendomsutvikling

Eiendomsutvikling tar utgangspunkt i gjeldende praksis i bransjen og er i stor grad basert på forelesninger som forfatterne har holdt på NTNU. Forfatterne tar i boken for seg alle viktige faser og temaer, men legger mest vekt på tidligfasen i eiendomsutvikling.

I denne praktisk anlagte boken redegjør forfatterne for de ulike trinnene i eiendomsutviklingen, og sannsynlige hendelser som gjør at prosjekters mål må retestes med jevne mellomrom. I boken lanseres verktøy som brukes som kvalitetssikring på punkter i gjennomføringen. Boken egner seg godt både som lærebok og som oppslagsverk.

Den andre utgaven av boken har utvidet de samfunnsmessige aspektene av eiendomsutvikling – som miljø og etikk – samt beskrivelse av hvordan digitaliseringen påvirker bransjen. I tillegg kommer generelle oppdateringer og tilpasninger til endret lovverk.

Hvem bør lese denne boken?
Denne boken er skrevet som pensumbok for studenter i eiendomsutvikling og tilsvarende, samt som fagbok og oppslagsverk for praktikerne i faget. Den passer også godt for alle som arbeider med avgrensede temaer innenfor eiendomsutvikling, og som ønsker en bedre helhetsforståelse. Andre målgrupper er: Saksbehandlere i plan- og byggesaksetater, konsulenter i planlegging og tekniske fag, jurister innenfor eiendomsfag, kundebehandlere innenfor finansiering, eiendomsmeglere.

Gunnar Leikvam driver et konsulentselskap innenfor eiendomsutvikling og underviser i faget ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU).
Nils Olsson er professor i prosjektledelse ved NTNU.
Forfattere:
ISBN:
9788245040098
Utgitt:
Utgave:
2
Sider:
200
Eiendomsutvikling