Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Drømmens psykologi
Forfattere:
ISBN:
9788245007428
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
187
Drømmens psykologi

Drømmens psykologi
Ny forståelse og praktisk bruk av drøm

Dette er en ressursbok for alle som er interessert i drømmer. Mye tyder på at vi forstår drømmene våre best når vi ikke er fastlåst i psykologiske teorier. Forfatterne viser hvordan drømmeren selv kan forstå sine drømmer. Nyere drømmeforskning har vist at drøm er en form for ubevisst tenkning, og i drømmene våre finner vi ofte kreative løsninger på problemer vi tumler med. Boken gir mange gode eksempler på det forfatterne kaller hverdagsdrømmer, verdidrømmer og temadrømmer -- drømmer som leseren vil kunne kjenne seg igjen i.

I boken fremheves at drømmer også kan brukes i behandling og i forebyggende og helsefremmende arbeid. Dette gjelder både barn, ungdom og voksne.Paul Jan Brudal er psykologspesialist. Han har vært sjefpsykolog ved flere psykiatriske sykehus og er i dag selvstendig praktiserende psykolog.
Han har gitt ut flere fagbøker i psykologi.

Dr. philos.
Lisbeth F. Brudal har i en årrekke arbeidet som psykoterapeut og forsker og er spesialist i klinisk psykologi. Hun har tidligere utgitt tretten fagbøker, de fire siste på Fagbokforlaget. Bøkene hennes er utgitt på flere språk, blant annet dansk og russisk.

Format
Språk
På lager - sendes nå
Antall
395,-