Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Didiktikk
Språk
Bokmål
Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
På lager - sendes nå
569,-

Didiktikk
Digital kompetanse i praktisk undervisning

DidIKTikk. Fra digital kompetanse til praktisk undervisning springer ut av behovet for en lærebok som kombinerer ferdigheter i bruk av digitale verktøy med praktisk didaktikk. Boka gir et grunnlag i digital kompetanse for lærere og lærerstudenter. Den gir innspill til diskusjoner og råd for didaktisk integrering av digitale verktøy med konkrete ideer til undervisningsopplegg, øvinger og refleksjonsoppgaver.

Boka er organisert i tre hoveddeler:
- Pedagogisk bruk av digitale verktøy; å undervise med teknologi
- Å kunne bruke digitale verktøy lærerens digitale kompetanse; å kunne undervise i teknologi
- Digital dømmekraft og klasseledelse; grunnlag for undervisning om teknologi

Sammen med den trykte boka får du tilgang til en digital bok med øvingsoppgaver, videoer og andre digitale ressurser. Flere av disse ressursene er også lenket opp fra papirutgaven med QR-koder.

Vibeke Bjarnø, Tonje Hilde Giæver, Monica Johannesen og Leikny Øgrim arbeider ved Institutt for grunnskole- og faglærerutdanning ved Fakultet for lærerutdanning og internasjonale studier ved Høgskolen i Oslo og Akershus. De har alle mer enn 20 års erfaring fra lærerutdanning og med flere forsknings- og utviklingsarbeider nasjonalt og internasjonalt. De har arbeidet spesielt med integrering av digital kompetanse i lærerutdanningene i samarbeid med andre faglærere både i grunnutdanning, i etter- og videreutdanning og på masternivå.

Forfattere:
ISBN:
9788245022223
Utgitt:
Utgave:
3
Sider:
277
Didiktikk