Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Den nye organisasjonspsykologien
Språk
Bokmål
Format

Heftet

Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
På lager - sendes nå
529,-

Den nye organisasjonspsykologien
Positiv psykologi og positivt lederskap

Positiv psykologi har de siste årene fått innpass i bl.a. arbeids- og organisasjonspsykologi, der den utfyller den klassiske psykologien og utgjør det teoretiske grunnlaget for positivt lederskap.

Den nye organisasjonspsykologien beskriver, analyserer og diskuterer hvordan man kan bygge positive organisasjoner med positiv psykologi og nyere systemtenkning som faglig utgangspunkt, og har også videreført ideen om at positiv psykologi kan anvendes i organisasjon og ledelse. Boken inneholder også verktøy som skal brukes både enkelt- og gruppevis.

Boken retter seg først og fremst mot studenter i organisasjon og ledelse, men er også nyttig for alle som jobber med personalledelse og organisasjonsutvikling.

Daniel Adriaenssen er psykolog. Han har i skrivende stund publisert 12 internasjonale artikler og har skrevet en bok om HR-strategi. Dagny Adriaenssen Johannessen er sosionom med master i psykisk helsearbeid. Hun jobber innen tverrfaglig spesialisert rusbehandling ved Blå Kors behandlingssenter Slemdal i Oslo. Jon-Arild Johannessen er professor i ledelse og innovasjon ved Høyskolen Kristiania.

 

Forfattere:
ISBN:
9788245022018
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
200
Den nye organisasjonspsykologien