Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Språk
Bokmål
Format

Heftet

Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
På lager - sendes nå
349,-

Den nevrologiske pasient
En innføring

Nevrologi er et utpreget klinisk fag. Når en pasient presenterer et nevrologisk symptom, må det tolkes i lys av hvordan et normalt nervesystem fungerer. Samtalen med pasienten gir utgangspunktet for en diagnostisk hypotese som testes ut ved nevrologisk undersøkelse. Denne boken introduserer deg for faget – de vanligste nevrologiske symptomene og undersøkelsene. Boken er rikt illustrert og supplert med en rekke videoklipp. 

Den nevrologiske pasient er primært skrevet for medisinstudenter. Også studenter innen andre helsefag, samt sykepleiere, kiropraktorer, fysioterapeuter, allmennleger og leger i spesialisering, vil kunne ha stor glede av denne boken, både som lærings-, undervisnings- og oppslagsverktøy.

Karl Bjørnar Alstadhaug er professor og overlege i nevrologi ved Nordlandssykehuset i Bodø. Han har lang og bred klinisk erfaring. Alstadhaug har undervist medisinstudenter ved Universitetet i Tromsø siden 2009.

Å studere fenomenet sykdom uten bøker er som å seile i ukjent farvann, mens det å studere bøker uten pasienter er å ikke gå til sjøs i det hele tatt. William Osler, «Books and Men», Boston Medical and Surgical Journal, 1901.
Forfattere:
ISBN:
9788245037296
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
142
Den nevrologiske pasient