Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Den digitale styreverden, e-bok
Språk
Bokmål
Format

E-bok

Heftet

E-bok i salg / nedlastbar / les info først
499,-

Den digitale styreverden, e-bok
Spørsmål og svar om digitale transformasjoner

Hva menes med teknisk gjeld, Gutenberg-øyeblikk og digitale tvillinger? Hva vet styret om hvor godt virksomhetens data er benyttet – enn si beskyttet? Hvem deler vi dataene med? Hva er de verd? Hvordan ligger vi an i digitaliseringsprosessen? Hva er forskjellen mellom en digital moteløve og en digital mester? 

Dette er noen av mer enn 100 styrespørsmål og -tema du kan lære mer om i denne boken. Erfarne styremedlemmer og fagfolk deler sine tanker og ideer om hva som kreves av medlemmer i det forfatterne kaller den digitale styreverden.
Denne boken er en inspirasjonskilde til å stille gode spørsmål i styrerommet. Styrer er i bunn og grunn lærende organisasjoner, men samtidig er styrearbeidet et praksisfelt. Forfatterne byr både på norske og internasjonale erfaringer og praksiser som alle styremedlemmer kan lære noe av.

Digitalt modne styrer lærer av egne og andres erfaringer, men de prøver sjelden å kopiere andres suksess. De beste styrene identifiserer virksomhetens kjernekompetanse, og sørger for å beskytte og videreutvikle intellektuell kapital i form av lisenser, patenter, varemerker, omdømme, prosesser og systemer. Digitalt oppegående styremedlemmer stiller utfordrende spørsmål til hverandre og til ledelsen. Gjennom utfordring og undring kan styrene komme på offensiven i en spennende og krevende digital virkelighet. 

Tarjei Alvær Heggernes er førstelektor ved Handelshøyskolen BI. Han underviser i og forsker på digital strategi og digitale transformasjoner. Tarjei har blant annet utgitt den svært populære læreboken Digital forretningsforståelse, og står også bak podkasten med samme navn. 

Arne Selvik er en nestor innen styrearbeid i Norge. Han har lang erfaring fra styrearbeid i private og offentlige virksomheter i inn- og utland. Arne har vært sentral i å utvikle styrearbeid og ledelse som fag, blant annet gjennom AFF ved Norges Handelshøyskole. Han har skrevet flere bøker, deriblant Ledelse på hjernen og Styreverden. 
Forfattere:
ISBN:
9788245039382
Utgitt:
Utgave:
1
Den digitale styreverden, e-bok