Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Chassispåbyggerfaget
Forfattere:
ISBN:
9788211028402
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
294
Gå til ressurs
Chassispåbyggerfaget

Chassispåbyggerfaget

Denne boka dekker pensum i chassispåbyggerfaget på Vg3. Her kan du lese om det du trenger å vite om chassis og understell og om karosseri og påbygg. Du lærer blant annet hvordan du bør velge materialer til et chassis, og hvordan du skal sammenføye de ulike delene i chassiset. Boka tar også for seg aktuelle temaer i elektro-, termo- og VVS-teknikk. I tillegg kan du lese om viktige regler du må kjenne til når det gjelder helse, miljø og sikkerhet, og hvordan du skal dokumentere arbeidet du utfører.

Nettressursen inneholder oppgaver, lenkesamling og en del tilleggsstoff. Det er nyttig å bruke nettressursen sammen med boka.

Jostein Årskog har arbeidet i videregående skole i en årrekke, hvor han har undervist i bilfagene og i chassispåbyggerfaget (tidligere karosserimakerfaget). Han har også hatt kurs i samarbeid med bransjeforeningen for karosserimakerfaget. Årskog arbeider nå som teknisk leder på bilverksted for tunge kjøretøy og påbyggerverksted. Han er sakkyndig kontrollør for Måløy sertifisering.

Format
Språk
Digital ressurs i salg
Antall
145,-