Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Bransje- og miljølære
Forfattere:
ISBN:
9788245013061
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
139
Gå til ressurs
Bransje- og miljølære

Bransje- og miljølære
Feierfaget

Bransje- og miljølære er én av fire bøker som dekker læreplanen i feierfaget. Bøkene formidler grunnleggende kunnskaper om de forskjellige delene av faget med praktiske eksempler og en rikelig mengde med arbeidsoppgaver. Bøkene kan leses på egen hånd og egner seg godt som håndbøker for forskjellige etater.

Komponenter:
Brannvern og skadebegrensning
Bransje- og miljølære
Fyringsanlegget I
Fyringsanlegget II
Nettressurser som er felles for de fire bøkene
(www.fagbokforlaget.no/feierfaget)Tom Erik Galambos arbeider i Dantherm Air Handling AS. Han er utdannet feiersvenn og har arbeidet både i privat og offentlig feiertjeneste. Han har verv i Feiermesternes landsforening, er prøvenemndsmedlem i Akershus fylkeskommune og underviser i skorsteinsteknikk ved Norges brannskole.

Tor Eigil Prøven er utdannet feiermester med 33 års erfaring i faget og har utdanning til og med befalskurs 3 og forebyggende utdanning på området brann. Han har de siste 20 årene vært timelærer ved Norges brannskole og har vært med på flere prosjekter innenfor brann og feiing, bl.a. utarbeiding av læreplan for feierfaget, håndbok i skorsteiner og ildsteder og forskrift om stiger, stillaser og arbeid på tak.

Frode Raaen er feiermester for tilsyn med fyringsanlegg i Drammensregionens brannvesen IKS. Han har lang erfaring som blikkenslager og har svennebrev i faget, og han har dessuten svennebrev og mesterbrev i feierfaget.

Gunnar Steinsvik har gjennomført brannutdanning og forebyggende kurs ved Norges brannskole og arbeider som rådgiver ved forebyggende avdeling ved samme skole. Han har utdanning og praksis i bygg- og anleggsfaget og flere års praksis og svennebrev som feier.

Format
Språk
På lager - sendes nå
Antall
Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
295,-