Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Berøringsbasert miljøbehandling i eldre- og demensomsorg, e-bok
Språk
Bokmål
Format

E-bok

Heftet

E-bok i salg / nedlastbar / les info først
339,-

Berøringsbasert miljøbehandling i eldre- og demensomsorg, e-bok
en håndbok for studenter i helsefag og helsepersonell

Denne boka gir både en teoretisk plattform og konkrete øvelser som kan gjennomføres i praksis. Ønsket er at denne håndboka vil inspirere, gi ny kunnskap og engasjere leserne slik at berøringsbasert miljøbehandling kommer til anvendelse.

Lene Dieserud (f. 1969) er utdannet rosenterapeut. Hun har bred praktisk erfaring fra helse- og omsorgstjenestene samt en solid verktøykasse innen metoder for personsentrert omsorg og miljøbehandling i eldre- og demensomsorg. Hun er også utdannet sivilmarkedsfører fra Norges Markedshøyskole (BI), og har næringslivserfaring fra markedsanalyse der hun jobber med kvalitative innsiktsstudier primært innenfor helse.

Hennes første fagbok Berøring - i omsorg og lindring kom ut i 2014. Forfatteren har jobbet med fagfeltet over mange år, både i praksis og med undervisning. Det er nå i større grad en grunnleggende interesse, forståelse for og etterspørsel etter kunnskapen om både berøring og berøringsbasert miljøbehandling. Derfor håper vi at denne boka kan dekke noe av denne etterspørselen og bidra til at flere vil få nytte av metoden som beskrives.
Forfattere:
ISBN:
9788245043945
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
116
Berøringsbasert miljøbehandling i eldre- og demensomsorg, e-bok