Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Automatiseringssystemer 2, brettbok
Språk
Bokmål Flerspråklig Nynorsk
Format

Digital ressurs

12 md. abonnement

Digital ressurs i salg
309,-

Automatiseringssystemer 2, brettbok
Reguleringsteknikk og sikkerhet

Dette læreverket dekker den nye læreplanen i programfaget automatiseringssystemer for vg2 og vg3 etter fagfornyelsen.

Automatiseringssystemer er et læreverk som ønsker å skape forståelse, inspirere og pirre elevenes nysgjerrighet. Læreverket består av to trykte lærebøker og en innholdsrik nettressurs med blant annet fagbegrep, yrkesoppdrag og animasjoner.

Automatiseringssystemer 2 dekker temaene sikkerhet, mekanisk arbeid, pådragsorganer, hydrauliske anlegg, reguleringsteknikk, systemer, standarder og protokoller, utstyr og prosesser, metoder for gass- og væskeanalyse, robotisering og programmering samt vedlikehold og tilstandskontroll.

Jon Eirik Standal Darre er utdannet fagskoleingeniør innenfor automasjon og har fagbrev som automatiker med bakgrunn fra prosessindustrien. Han har undervist i automatiseringsfaget i ti år og jobber nå ved Laksevåg og Bergen maritime vgs. Med praktisk-pedagogisk utdanning og fem yrkespedagogiske videreutdanninger går han nå på masterutdanning.

Petter Skaraas er utdannet fagskoleingeniør innen industriell automasjon. Han har fagbrev som automatiker og skipselektriker. I tillegg har han videreutdanning fra OsloMet og UiB innen ledelse, psykologi og coaching. Han har i største del av karrieren hatt lederroller i selskaper med automasjon og måling som sin kjernevirksomhet, blant annet ti år som salgsdirektør i Emerson.
Forfattere:
ISBN:
9788211046000
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
408
Trinn:
VG2, VG3
Automatiseringssystemer 2, brettbok