Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Automatiseringssystemer 1, Brettbok
Språk
Bokmål Flerspråklig Nynorsk
Format

Digital ressurs

12 md. abonnement

Digital ressurs i salg
325,-

Automatiseringssystemer 1, Brettbok
Styringsteknikk og måleteknikk

Dette læreverket dekker den nye læreplanen i faget automatiseringssystemer for Vg2 og Vg3 etter fagfornyelsen.

Automatiseringssystemer er et læreverk som ønsker å skape forståelse, inspirere og pirre elevenes nysgjerrighet. Læreverket består av to trykte lærebøker og en nettressurs.

Automatiseringssystemer 1 dekker temaene elektriske motoranlegg, mekaniske grensebrytere og elektroniske sensorer, pneumatiske anlegg, PLS, datakommunikasjon og elektronisk kommunikasjon, dokumentasjon og systemforståelse, målenøyaktighet og kalibrering. I tillegg inneholder boka kapitler om måling av trykk, nivå, temperatur, gjennomstrømning, turtall og posisjon.

Jon Eirik Standal Darre er utdannet fagskoleingeniør innenfor automasjon og har fagbrev som automatiker med bakgrunn fra prosessindustrien. Han har undervist i automatiseringsfaget i over ni år og jobber nå ved Laksevåg og Bergen maritime vgs. Med praktisk-pedagogisk utdanning og fem yrkespedagogiske videreutdanninger går han nå på masterutdanning.

Petter Skaraas er utdannet fagskoleingeniør innen industriell automasjon. Han har fagbrev som automatiker og skipselektriker. I tillegg har han videre utdanning fra OsloMet og UiB innen ledelse, psykologi og coaching. Han har i største del av karrieren hatt lederroller i selskaper med automasjon og måling som sin kjernevirksomhet, blant annet ti år som salgsdirektør i Emerson.
Forfattere:
ISBN:
9788211045799
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
383
Trinn:
VG2
Automatiseringssystemer 1, Brettbok