Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Arbeidsbok til Økonomisk styring 2.0
Forfattere:
ISBN:
9788245021530
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
310
Verk:
Økonomisk styring
Gå til ressurs
Arbeidsbok til Økonomisk styring 2.0

Arbeidsbok til Økonomisk styring 2.0

Case- og oppgavesamlingen til læreboken Økonomisk styring 2.0 inneholder et bredt utvalg av casebaserte oppgaver fra ulike bransjer i tillegg til frittstående oppgaver fra temaene balansert målstyring, budsjettering, prognostisering, kostnadsanalyser, kostnadsfordeling og kalkulasjon og ulike effektiviseringsmetoder. Flere av casene er også innarbeidet i læreboken for å ramme inn og aktualisere stoffet. Oppgavesamlingen inneholder gjennomarbeidede løsningsforslag til alle oppgavene.

Svein H. Gjønnes er siviløkonom, MBA og statsautorisert revisor, med tilknytning til Handelshøyskolen BI som høyskolelektor II. Han har mangeårig bakgrunn som partner og leder i konsulentvirksomhetene til EY, PwC og BDO. I dag er han forvaltningsdirektør i Norges største boligvirksomhet, Boligbygg Oslo KF.

Tor Tangenes er MBA fra W.P. Carey School of Business og cand.merc. fra Norges Handelshøyskole. Han er førstelektor i økonomistyring og associate dean (faglig leder) for alle felleskurs på bachelorutdanningen ved Handelshøyskolen BI.

Format
Språk
På lager - sendes nå
Antall
Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
349,-

Bøker i samme serie