Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Anleggsteknikk for anleggsgartnere
Språk
Flerspråklig
Format

Heftet

Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
På lager - sendes nå
819,-

Anleggsteknikk for anleggsgartnere
Anleggsgartner- og idrettsanleggsfag

Denne læreboka henvender seg til elever som skal gjennomføre opplæringen innenfor Vg2 Anleggsgartner- og idrettsanleggsfag i videregående skole, og de som er lærlinger eller praksiskandidater og skal ta fagprøven innenfor Vg3 Anleggsgartnerfaget. Den er utvilsomt også en godt egnet fagbok for anleggsgartnerfirmaer og kommunenes egne avdelinger med ansvar for bygging og vedlikehold av ulike typer anlegg landet rundt.


I denne boka kan anleggsgartneren finne støtte til de fleste arbeidsoppgaver som knytter seg til fagets grå del. Her forklares det siste nye innen GPS og datateknologi, men også spesielle anleggstyper for å møte dagens klimautfordringer, som lokal overvannsdisponering, såkalte LOD-tiltak.


Her er også grunnleggende stoff om opparbeiding av anlegg for barn og unge, universell utforming, lovverk, historikk og organisasjonene innen faget. Boka inngår i en serie bøker for Vg2 Anleggsgartner- og idrettsanleggsfag, de andre bøkene er: Idrettsanlegg – drift og vedlikehold Økonomi og ledelse i natur- og miljøfag.

Forfattere:
ISBN:
9788280210975
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
312
Trinn:
VG2
Anleggsteknikk for anleggsgartnere