Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Alfa
Forfattere:
ISBN:
9788245012941
Utgitt:
Utgave:
2
Sider:
191
Alfa

Alfa
Matematikk for grunnskolelærerutdanningene 1-7 og 5-10 : oppgaveløsninger

Oppgaveløsningene i dette heftet hjelper deg å løse de fleste oppgavene i læreboken Alfa, som er skreddersydd for matematikk i grunnskolelærerutdanningene 1–7 og 5–10. I Alfa finner du er rikt utvalg oppgaver med ulik vanskegrad. I dette heftet kan du få bekreftet om du har løst dem riktig.

Heftet er delt i to: En del med fasit og en med løsninger. Når du har et løsningsforslag eller står fast, ser du først etter i fasiten, og i løsningsdelen kan du studere et noenlunde fullstendig forslag til løsning.

Dette
Alfa-heftet er et nyttig hjelpemiddel både for studenter som følger vanlig undervisning, og for studenter i nettbaserte utdanninger og på desentraliserte kurs.

Øistein Bjørnestad er docteur ès sciences physiques i teoretisk fysikk (Universitetet i Genève) og første-amanuensis ved Høgskulen i Sogn og Fjordane. Han har arbeidet i lærerutdanningen fra 1992 til 2007.

Tom Rune Kongelf er cand.scient. med hovedfag i matematikkdidaktikk. Han har arbeidet i lærer-utdanningen siden 2001 og er nå doktorgradsstipendiat ved Universitetet i Agder.

Terje Myklebust er dr.scient. i matematisk statistikk. Han er førsteamanuensis ved Høgskulen i Sogn og Fjordane og har arbeidet i lærerutdanningen siden 2000.

Format
Språk
På lager - sendes nå
Antall
445,-