Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Økonomi og ledelse. Lærebok
Forfattere:
ISBN:
9788211019677
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
272
Verk:
Økonomi og ledelse
Trinn:
VG3
Gå til ressurs
Økonomi og ledelse. Lærebok

Økonomi og ledelse. Lærebok
For programfaget næringslivsøkonomi

Økonomi og ledelse er en nyskrevet bok for programfaget økonomi og ledelse i videregående skole. Boken har fokus på aktiv læring, og gir en undervisningsplattform hvor elevene skal engasjere seg i undervisningen. En viktig del av lærestoffet er alle oppgavene. Det er både diskusjonsoppgaver og individuelle oppgaver med varierte vanskelighetsgrader. Boken er eksamensrettet gjennom eksempler og bruk av tidligere gitte eksamensoppgaver. Læreverket egner seg både for selvstudium og for undervisning i klasserom. Komponenter: Lærebok, fagnettsted for elever og fagnettsted for lærere.

Margaret Smørholm har bachelor i revisjon fra Universiteteti Nord og er cand.merc. i økonomistyring fra universitet i Aalborg. Hun har mange års erfaring fra undervisning i videregående skole.

Riana Steen er førsteamanuensis ved BI Stavanger og tilknyttet Institutt for regnskap, revisjon og foretaksøkonomi. Hun har i tillegg en førsteamanuensis II-stilling innen samfunnssikkerhet ved UiS. Steen er utdannet siviløkonom og har doktorgrad i risikostyring og samfunnssikkerhet. hun underviser i flere bedriftsøkonomiske fag ved BI, blant annet virksomhetsstyring, bedriftsøkonomi og finansiell styring, og i faget beslutninger i kriser ved Universitetet i Stavanger.

Format
Språk
På lager - sendes nå
Antall
Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
709,-

Bøker i samme serie