Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Websideutvikling med HTML og CSS
Forfattere:
ISBN:
9788251918671
Utgitt:
Utgave:
1
Websideutvikling med HTML og CSS

Websideutvikling med HTML og CSS

Denne boken er nyttig for alle som skal lære å lage websider - både privatpersoner som skal lage en personlig hjemmeside eller en hjemmeside for en forening eller klubb, lærere som skal lage undervisningswebsider og ansatte som skal lage firmahjemmesider. Boken kan brukes som lærebok i fag og kurs som skal gi en introduksjon til websideutvikling.
Boken gir en lett forståelig, praktisk introduksjon til dokumentstandarden HTML (Hyper Text Markup Language) og stilstandarden CSS (Cascading Style Sheets) for utvikling av webdokumenter. HTML-kodene brukes til å definere strukturen av dokumenter, f.eks. Resultater, som genererer en overskrift på nivå 1 med h1-elementet. CSS-kodene definerer presentasjonen eller utseendet av dokumentet, f.eks. h1 {color: blue}. Det er i dag svært vanlig å bruke HTML og CSS sammen. Nettleserne støtter HTML og CSS, og mange HTML-editorer kan generere CSS-stilregler.
Denne boken viser også (i isolerte avsnitt) hvordan Microsofts HTML/CSS-editor FrontPage kan benyttes for å lage websider. Mange har FrontPage tilgjengelig gjennom arbeid og skole.
Forfatteren har også laget boken Webprogrammering med JavaScript, PHP og MySQL, som omhandler teknikker for utvikling av aktive webdokumenter som for eksempel lagrer skjemadata i en database, utfører beregninger, sender e-post automatisk, realiserer passordbeskyttelse, m.m.
Finn Haugen er sivilingeniør innen teknisk kybernetikk. Han har flere års erfaring fra både ordinær undervisning og nettbasert undervisning innen websideutvikling ved Høgskolen i Telemark.
Format
Språk
På lager - sendes nå
Antall
299,-