Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Voces del Sur III, d-bok
Språk
Spansk
Format

Digital ressurs

12 md. abonnement

Digital ressurs i salg
339,-

Voces del Sur III, d-bok
Libro de ejercicios

Voces del Sur er en lærebokserie i tre trinn i spansk for norsktalende:
  • Voces del Sur I 
  • Voces del Sur II
  • Voces del Sur III
Voces del Sur I og Voces del Sur II består av ei tekstbok og ei arbeidsbok. Voces del Sur III har tekster og oppgaver i samme bok. Til sammen byr bøkene på nye pedagogiske metoder og innfallsvinkler i spanskundervisningen.

I hele Voces del Sur I og i store deler av Voces del Sur II er de spanske tekstene oversatt til norsk parallelt med den spanske teksten. Denne tilnærmingen gjør det lettere å lære spansk, og det går raskere å lære nye ord. Voces del Sur III inneholder kun spanske tekster, ettersom lesere på dette nivået vil ha et godt utviklet vokabular. Hver tekst etterfølges av en ordliste der nytt vokabular er oversatt fra spansk til norsk.

Voces del Sur formidler noe av mangfoldet og den kulturelle rikdommen i ulike spansktalende samfunn. Samtidig har tekstene en problematiserende vinkling. De belyser hvor forskjellig virkeligheten kan være for mennesker i ulike kulturelle og sosiale kontekster. 
Voces del Sur III inneholder fortellinger som blant annet skildrer familieforhold og oppvekstvilkår, kulturell og sosial ulikhet, integrering, identitetsproblematikk og andre individuelle og samfunnsmessige utfordringer.
Voces del Sur III passer for bruk i Spansk III i videregående skole, i voksenopplæring, ved selvstudier og på ulike kurs i spansk ved høyskoler og universiteter.

Vocesdelsur.no er lærebokseriens nettside. Her ligger løsningsforslag til arbeidsoppgavene i Voces del Sur II og III, lenker til sangene i Voces del Sur I og II, en blogg med aktuelle tema samt nyttig informasjon om lærebokserien og de tilhørende nettkursene.
Forfattere:
ISBN:
9788245037746
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
209
Voces del Sur III, d-bok