Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Transport og logistikk
Forfattere:
ISBN:
9788278022986
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
294
Verk:
Service og samferdsel
Gå til ressurs
Transport og logistikk

Transport og logistikk
Temabok : for service og samferdsel vg2

Transport og logistikk er et stort, spennende og allsidig fagområde. Denne temaboka berører alle mål i læreplanen i programområdet transport og logistikk, både i faget bransjeteknikk og i faget transport og logistikk. Her finner du størstedelen av det skriftlige grunnlaget for programfagene. Innholdet er delt inn i 26 temaer. I motsetning til tradisjonelle lærebøker baserer denne boka seg på at elevene får arbeidspraksis gjennom hele opplæringen. Den må derfor oppfattes som en innfallsport til praksisopplæring.

Til temaboka hører det også en oppgavesamling i bokform og nettressurser der du kan løse interaktive oppgaver, se film og finne bakgrunns- og fordypningsstoff. Temaboka bør brukes sammen med disse hjelpemidlene.

Kyrre Romuld er lektor ved Hafstad vidaregåande skule i Førde, hvor han underviser i utdanningsprogrammet service og samferdsel. Han har lang arbeidserfaring fra næringslivet.

Rune Apneseth er leder for opplæringskontoret for transport- og terminalfag i Sogn og Fjordane.

Reidar Svalheim er ansatt ved Øyrane vidaregåande skule i Førde. Han er norsk ekspert i transportteknikk ved de internasjonale mesterskapene for lærlinger.
Format
Språk
På lager - sendes nå
Antall
397,-

Bøker i samme serie