Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Språk
Bokmål
Format

E-bok

Heftet

E-bok i salg / nedlastbar / les info først
379,-

Styremedlem
Slik blir du trygg i rollen som

Styremedlem er skrevet til deg som har lyst til å delta i styrearbeid, eller som er nokså fersk i styreverdenen. Boka er lagt opp som en praktisk hjelp og er et kræsjkurs i moderne ledelse, kontinuerlig strategiarbeid og samfunnsbevisst verdiskaping. 

Boka hjelper deg å utvikle riktig tankegang i møte med styrerollen. Alt du lærer hviler på lang erfaring og omfattende forskning, men blir servert på en lettfattelig måte. Du får også tilgang til mange verktøy som kan gjøre det lettere å bruke den innsikten du får gjennom boka.

Styremedlem hjelper deg i gang på områder som er i kontinuerlig utvikling, og som en virksomhet må forholde seg til: bærekraft, kunstig intelligens og digitalisering, mangfold og samfunnsansvar.

Boka gir deg en del spørsmål du må tenke over. Hensikten er at du skal bli bevisst den rollen du har som premissleverandør for hvordan virksomheten ledes, hvilket ansvar du har, hvordan du kan bidra til et godt samarbeid i styret, og ikke minst bevisstgjøring av din egen kompetanse. Din rolle er jo å hjelpe bedriften til å nå sine mål. 

Om forfatterne

Frode Solberg er notorisk opptatt av styrefaget. Han har vært yrkesaktiv lenge nok til å ha bekledt de fleste roller i næringslivet og akademia. Solberg har blant annet bygget opp og vært nasjonalt fagansvarlig for Handelshøyskolen BIs styrekompetanseprogrammer og programmer rettet mot bedrifts- og næringsutvikling mot SMB-sektoren. Han har startet og drevet flere egne virksomheter og har hatt en rekke verv som styreleder og styremedlem. Solberg har skrevet flere fagbøker om styrearbeid og ledelse.

Hege Tunstad elsker treffende formuleringer og hjerneforskning. Hun er utdannet nevroviter og har jobbet med kommunikasjon og strategiarbeid i et kvart århundre – mesteparten av tiden for NTNU og NHO. Hun har jobbet med, og undervist i, forskningsformidling i mange år. Tunstad har bred styreerfaring fra akademia, organisasjonsliv, skole og barnehage.

Forfattere:
ISBN:
9788245052381
Utgitt:
Utgave:
1
Styremedlem